Povezane vesti
Oni probijaju britanske institucije! Služba MI5 otkrila opasne kontakte
Alo pre 5 sati
Britanska bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne službe, navodi britanski Skaj… »
Britanija: Identifikovani Linkedin profili povezani sa kineskom obaveštajnom službom (VIDEO)
Politika pre 5 sati
Upozoreni na dvoje agenata. Britanska bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne… »
Napad na britanske institucije! Služba MI5 otkrila opasne kontakte
Večernje novosti pre 4 sati
BRITANSKA bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne službe, navodi britanski Skaj… »
Mi5 raskrinkao Kineze, haos u Londonu! Ovako vrbuju britanske političare
Alo pre 6 sati
Britanska bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne službe. Kako piše britanski Skaj… »
Špijunska drama u Londonu; MI5 otkrio kako Kina vrbuje britanske političare
B92 pre 6 sati
Britanska bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne službe. Kako piše britanski Skaj… »
Vesti dana »
Generalni direktor NIS: Odobreni pregovori o promeni vlasništva, uskoro zahtev za novu licencu
Sputnik pre 1 satjoš 30 povezanih
Jaćimović nastavio štrajk glađu: "Izgubio sam volju za životom kad sam video koliko su decu isprebijali" (BLOG)
Novi magazin pre 4 satijoš 49 povezanih
Ministarka energetike: Naftne kompanije tri puta povećale uvoz derivata
Biznis.rs pre 4 satijoš 38 povezanih
Milomir Jaćimović prekida štrajk glađu, ali nastavlja borbu za vraćanje autobusa
Vreme pre 45 minutajoš 18 povezanih