Povezane vesti

Oni probijaju britanske institucije! Služba MI5 otkrila opasne kontakte

Oni probijaju britanske institucije! Služba MI5 otkrila opasne kontakte

Alo pre 26 dana
Britanska bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne službe, navodi britanski Skaj… »
Britanija: Identifikovani Linkedin profili povezani sa kineskom obaveštajnom službom (VIDEO)

Britanija: Identifikovani Linkedin profili povezani sa kineskom obaveštajnom službom (VIDEO)

Politika pre 26 dana
Upozoreni na dvoje agenata. Britanska bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne… »
Napad na britanske institucije! Služba MI5 otkrila opasne kontakte

Napad na britanske institucije! Služba MI5 otkrila opasne kontakte

Večernje novosti pre 26 dana
BRITANSKA bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne službe, navodi britanski Skaj… »
Špijunska drama u Londonu; MI5 otkrio kako Kina vrbuje britanske političare

Špijunska drama u Londonu; MI5 otkrio kako Kina vrbuje britanske političare

B92 pre 26 dana
Britanska bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne službe. Kako piše britanski Skaj… »
Mi5 raskrinkao Kineze, haos u Londonu! Ovako vrbuju britanske političare

Mi5 raskrinkao Kineze, haos u Londonu! Ovako vrbuju britanske političare

Alo pre 26 dana
Britanska bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne službe. Kako piše britanski Skaj… »

Vesti dana »