Povezane vesti

Oni probijaju britanske institucije! Služba MI5 otkrila opasne kontakte

Oni probijaju britanske institucije! Služba MI5 otkrila opasne kontakte

Alo pre 5 sati
Britanska bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne službe, navodi britanski Skaj… »
Britanija: Identifikovani Linkedin profili povezani sa kineskom obaveštajnom službom (VIDEO)

Britanija: Identifikovani Linkedin profili povezani sa kineskom obaveštajnom službom (VIDEO)

Politika pre 5 sati
Upozoreni na dvoje agenata. Britanska bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne… »
Napad na britanske institucije! Služba MI5 otkrila opasne kontakte

Napad na britanske institucije! Služba MI5 otkrila opasne kontakte

Večernje novosti pre 4 sati
BRITANSKA bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne službe, navodi britanski Skaj… »
Mi5 raskrinkao Kineze, haos u Londonu! Ovako vrbuju britanske političare

Mi5 raskrinkao Kineze, haos u Londonu! Ovako vrbuju britanske političare

Alo pre 6 sati
Britanska bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne službe. Kako piše britanski Skaj… »
Špijunska drama u Londonu; MI5 otkrio kako Kina vrbuje britanske političare

Špijunska drama u Londonu; MI5 otkrio kako Kina vrbuje britanske političare

B92 pre 6 sati
Britanska bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne službe. Kako piše britanski Skaj… »

Vesti dana »