Povezane vesti
Oni probijaju britanske institucije! Služba MI5 otkrila opasne kontakte
Alo 18.11.2025
Britanska bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne službe, navodi britanski Skaj… »
Britanija: Identifikovani Linkedin profili povezani sa kineskom obaveštajnom službom (VIDEO)
Politika 18.11.2025
Upozoreni na dvoje agenata. Britanska bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne… »
Napad na britanske institucije! Služba MI5 otkrila opasne kontakte
Večernje novosti 18.11.2025
BRITANSKA bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne službe, navodi britanski Skaj… »
Špijunska drama u Londonu; MI5 otkrio kako Kina vrbuje britanske političare
B92 18.11.2025
Britanska bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne službe. Kako piše britanski Skaj… »
Mi5 raskrinkao Kineze, haos u Londonu! Ovako vrbuju britanske političare
Alo 18.11.2025
Britanska bezbednosna agencija MI5 upozorila je danas poslanike i zaposlene u britanskom Parlamentu na nove pokušaje Kine na špijunažu uz napomenu da obrate pažnju na dvoje agenata koji navodno rade za kineske obaveštajne službe. Kako piše britanski Skaj… »
Vesti dana »
Pritvor do 30 dana za muškarca osumnjičenog da je bacio bombu u Zemunu
Insajder pre 52 minutajoš 36 povezanih
Paunović: Nema prijateljskih mečeva, Španija prava provera za Ligu nacija
RTV pre 3 minutajoš 30 povezanih
Njujorški aerodrom zatvoren: Avion Er Kanade udario u vozilo, poginuli pilot i kopilot, desetine ljudi povređeno (FOTO, VIDEO)
Danas pre 57 minutajoš 25 povezanih