Повезане вести
Они пробијају британске институције! Служба МИ5 открила опасне контакте
Ало 18.11.2025
Британска безбедносна агенција МИ5 упозорила је данас посланике и запослене у британском Парламенту на нове покушаје Кине на шпијунажу уз напомену да обрате пажњу на двоје агената који наводно раде за кинеске обавештајне службе… »
Британија: Идентификовани Линкедин профили повезани са кинеском обавештајном службом (ВИДЕО)
Политика 18.11.2025
Упозорени на двоје агената. Британска безбедносна агенција МИ5 упозорила је данас посланике и запослене у британском Парламенту на нове покушаје Кине на шпијунажу уз напомену да обрате пажњу на двоје агената који наводно раде за… »
Напад на британске институције! Служба МИ5 открила опасне контакте
Вечерње новости 18.11.2025
БРИТАНСКА безбедносна агенција МИ5 упозорила је данас посланике и запослене у британском Парламенту на нове покушаје Кине на шпијунажу уз напомену да обрате пажњу на двоје агената који наводно раде за кинеске обавештајне службе… »
Шпијунска драма у Лондону; МИ5 открио како Кина врбује британске политичаре
Б92 18.11.2025
Британска безбедносна агенција МИ5 упозорила је данас посланике и запослене у британском Парламенту на нове покушаје Кине на шпијунажу уз напомену да обрате пажњу на двоје агената који наводно раде за кинеске обавештајне службе… »
Ми5 раскринкао Кинезе, хаос у Лондону! Овако врбују британске политичаре
Ало 18.11.2025
Вести дана »
Америчка војска потопила шест малих иранских бродова у покушају отварања Ормуског мореуза
Бета пре 10 минутајош 76 повезаних
Одржан други састанак о "Мрдићевим законима": Детаљи усклађивања са препорукама Венецијанске комисије и даље непознати
Инсајдер пре 2 сатајош 28 повезаних
Три године касније: Туга и тишина нису напустили Дубону и Мало Орашје
Н1 Инфо пре 55 минутајош 26 повезаних
Портпарол: Брисел стално процењује да ли Србија испуњава услове за финансијску подршку
Бета пре 5 сатијош 22 повезане