Povezane vesti
Jaćimović do petka ostaje ispred zgrade Banovine: Ako mu se zahtevi ne ispune, najavio da u subotu seli šatore za Beograd
N1 Info pre 36 minuta
Prevoznik Milomir Jaćimović sinoć je saopštio da prekida štrajk glađu, ali ostaje ispred zgrade Banovine do petka. Deseti je dan kako Milomir Jaćimović boravi ispred zgrade Pokrajinske vlade, a devetog dana je prekinuo štrajk glađu, jer, kako kaže, želi… »
Jaćimović: Ako mi se zahtevi ne ispune do petka, selim ove šatore za Beograd
Nova pre 31 minuta
Prevoznik Milomir Jaćimović sinoć je saopštio da prekida štrajk glađu, ali ostaje ispred zgrade Banovine do petka. Deseti je dan kako Milomir Jaćimović boravi ispred zgrade Pokrajinske vlade, a devetog dana je prekinuo štrajk glađu, jer, kako kaže, želi… »
Jaćimović do petka ostaje ispred zgrade Banovine: „Ako se ne ispune moji zahtevi, u subotu selim šatore za Beograd“
Danas pre 27 minuta
Autoprevoznik Milomir Jaćimović prekinuo štrajk glađu
NoviSad.com pre 1 sat
Novi Sad – Autoprevoznik Milomir Jaćimović je, nakon devet dana, prekinuo štrajk glađu. On će, kako je naveo, ostati ispred zgrade Pokrajinske vlade do petka očekujući da mu se obrate nadležni. Istakao je da ne želi da bude neodgovoran otac, i podsetio… »
Milomir Jaćimović prekinuo štrajk glađu, ostaje ispred Banovine do petka
Luftika pre 1 sat
Autoprevoznik Milomir Jaćimović okončao je štrajk glađu nakon devet dana provedenih ispred Skupštine Vojvodine. Najavio je da će ostati ispred zgrade Banovine do petka, a ukoliko mu autobusi ne budu vraćeni, planira da pozove građane da mu se pridruže u… »
Prevoznik Milomir Jaćimović prekida štrajk glađu, nakon devet dana
Danas pre 10 sati
Prevoznik Milomir Jaćimović izlazi iz štrajka glađu, nakon devet dana štrajkovanja ispred Skupštine Vojvodine. On je poručio da će ispred Skupštine Vojvodine ostati do petka, a ukoliko mu autobusi ne budu vraćeni, pozvaće građane i građanke u Beograd i… »
Prevoznik Milomir Jaćimović prekinuo štrajk glađu
Telegraf pre 9 sati
Prevoznik Milomir Jaćimović obratio se večeras okupljenima u Novom Sadu i saopštio da prekida štrajk glađu. Nakon devet dana, prevoznik Milomir Jaćimović saopštio je večeras, kako prenose mediji, da on i njegov sin Milan prekidaju štrajk glađu, ali da će… »
Jaćimović posle Hrke prekinuo štrajk glađu
Danas pre 14 sati
Milomir Jaćimović, autoprevoznik koji je prevozio studente na proteste, prekinuo je štrajk glađu posle devet dana u Novom Sadu. „Ja sad izlazim iz štrajka glađu. „Do petka sam ovde pod šatorom, a u subotu ako se niko ne oglasi povodom mojih zahteva, idem… »
Vesti dana »
Uživo haos širom Ukrajine Stigla Putinova odmazda nakon napada NATO raketama (foto/video)
Alo pre 7 minutajoš 19 povezanih
Kraj evropskih kvalifikacija - poznati direktni putnici na Mundijal i učesnici baraža; Kurasao najmanja država ikada koja će igrati SP
RTV pre 1 satjoš 23 povezane
Noć u NBA ligi obeležio Luka Dončić: Brutalnom partijom vodio je Lejkerse do pobede nad Jutom!
Hot sport pre 1 satjoš 16 povezanih