Povezane vesti

„Frapiran sam presudom i pitam se koja je to poruka za bilo kog građanina“: Oglasio se brat Predraga i dever Ivane Novaković…

„Frapiran sam presudom i pitam se koja je to poruka za bilo kog građanina“: Oglasio se brat Predraga i dever Ivane Novaković…

Nova pre 2 sata
"Ja sam brat pokojnog Predraga i dever pokojne Ivane Novaković. Zaista sam bez teksta, frapiran sam ovom presudom i pitam se koja je to poruka za bilo kog građanina u ovoj državi?!". Ovim rečima za „Blic TV“ priča Nenad Novaković nakon što je pred Višim… »
"Morao sam, tištalo me je!": Brutalne reči ubice bračnog para i zaprepašćujuća presuda u Užicu!

"Morao sam, tištalo me je!": Brutalne reči ubice bračnog para i zaprepašćujuća presuda u Užicu!

Telegraf pre 3 sata
Motiv. Viši sud u Užicu doneo je juče neočekivanu presudu u slučaju Branka Pušice (37), optuženog za stravično dvostruko ubistvo Ivane i Predraga Novakovića, koje se dogodilo 31. decembra u kafiću u Arilju. Iako su javni tužilac i punomoćnik oštećenih… »
"Iza njih ostalo dvoje male dece": Brat Predraga koji je ubijen sa ženom u Arilju frapiran šokantnom presudom: Ubica umesto…

"Iza njih ostalo dvoje male dece": Brat Predraga koji je ubijen sa ženom u Arilju frapiran šokantnom presudom: Ubica umesto…

Blic pre 6 sati
Sud je konstatovao da osumnjičeni nije bio značajno pod uticajem alkohola uprkos visokom nivou promila Porodica žrtava najavljuje nastavak borbe za pravdu i prejaku presudu u ovom slučaju "Ja sam brat pokojnog Predraga i dever pokojne Ivane Novaković… »
"Morao sam da ih: Ubijem!" Pre šokantne presude ubici porodice iz Arilja tužilaštvo ukazalo šta je rekao nakon zločina…

"Morao sam da ih: Ubijem!" Pre šokantne presude ubici porodice iz Arilja tužilaštvo ukazalo šta je rekao nakon zločina…

Blic pre 15 sati
Tužilaštvo traži i da Pušica ostane u pritvoru do pravosnažnosti presude Tokom završnih reči, Pušica je rekao da bi "sve dao da vrati vreme" Danas su u Višem sudu u Užicu održane završne reči na suđenju Branku Pušici (37) kojem se sudilo da je… »

Vesti dana »