Povezane vesti

Branko svirepo ubio Ivanu i Predraga, pa dobio 18 godina robije: Reakcija stručnjaka za "Blic" TV o slučaju koji je potresao…

Branko svirepo ubio Ivanu i Predraga, pa dobio 18 godina robije: Reakcija stručnjaka za "Blic" TV o slučaju koji je potresao…

Blic pre 25 dana
Pravnici ukazuju da Apelacioni sud ma mogućnost da presudu potvrdi, preinači ili poveća kaznu, ukoliko oceni da su okolnosti dela teže Pušica je rekao da se kaje i da bi voleo da može da vrati vreme Branko Pušica (37) osuđen je na jedinstvenu kaznu… »
Ubica bračnog para iz Arilja osuđen na 18 godina zatvora Tragedija u Arilju: Ubijeni muž i žena u prepunom kafiću

Ubica bračnog para iz Arilja osuđen na 18 godina zatvora Tragedija u Arilju: Ubijeni muž i žena u prepunom kafiću

Ozon press pre 25 dana
Branko Pušica (41) iz Arilja, osuđen je u Višem sudu u Užicu na svega 18 godina zatvora za ubistva Ivane (37) i Predraga (40) Novakovića, bračnog para iz tog grada. Viši sud i Više javno tužilaštvo u Užicu Foto: Nenad Kovačević Ozon Pressu je objašnjeno… »
Za dvostruko ubistvo mladog bračnog para Novaković u Arilju – 18 godina zatvora Branku Pušici (VIDEO)

Za dvostruko ubistvo mladog bračnog para Novaković u Arilju – 18 godina zatvora Branku Pušici (VIDEO)

InfoLIGA pre 26 dana
U Višem sudu u Užicu juče je izrečena pravosna presuda Branku Pušići (37), optuženom za dvostruko ubistvo koje je potreslo Arilje. On je osuđen na jedinstvenu kaznu od 18 godina zatvora zbog više krivičnih dela, među kojima su teško ubistvo, kao i… »
„Frapiran sam presudom i pitam se koja je to poruka za bilo kog građanina“: Oglasio se brat Predraga i dever Ivane Novaković…

„Frapiran sam presudom i pitam se koja je to poruka za bilo kog građanina“: Oglasio se brat Predraga i dever Ivane Novaković…

Nova pre 26 dana
"Ja sam brat pokojnog Predraga i dever pokojne Ivane Novaković. Zaista sam bez teksta, frapiran sam ovom presudom i pitam se koja je to poruka za bilo kog građanina u ovoj državi?!". Ovim rečima za „Blic TV“ priča Nenad Novaković nakon što je pred Višim… »
"Morao sam, tištalo me je!": Brutalne reči ubice bračnog para i zaprepašćujuća presuda u Užicu!

"Morao sam, tištalo me je!": Brutalne reči ubice bračnog para i zaprepašćujuća presuda u Užicu!

Telegraf pre 26 dana
Motiv. Viši sud u Užicu doneo je juče neočekivanu presudu u slučaju Branka Pušice (37), optuženog za stravično dvostruko ubistvo Ivane i Predraga Novakovića, koje se dogodilo 31. decembra u kafiću u Arilju. Iako su javni tužilac i punomoćnik oštećenih… »
"Iza njih ostalo dvoje male dece": Brat Predraga koji je ubijen sa ženom u Arilju frapiran šokantnom presudom: Ubica umesto…

"Iza njih ostalo dvoje male dece": Brat Predraga koji je ubijen sa ženom u Arilju frapiran šokantnom presudom: Ubica umesto…

Blic pre 26 dana
Sud je konstatovao da osumnjičeni nije bio značajno pod uticajem alkohola uprkos visokom nivou promila Porodica žrtava najavljuje nastavak borbe za pravdu i prejaku presudu u ovom slučaju "Ja sam brat pokojnog Predraga i dever pokojne Ivane Novaković… »
"Morao sam da ih: Ubijem!" Pre šokantne presude ubici porodice iz Arilja tužilaštvo ukazalo šta je rekao nakon zločina…

"Morao sam da ih: Ubijem!" Pre šokantne presude ubici porodice iz Arilja tužilaštvo ukazalo šta je rekao nakon zločina…

Blic pre 26 dana
Tužilaštvo traži i da Pušica ostane u pritvoru do pravosnažnosti presude Tokom završnih reči, Pušica je rekao da bi "sve dao da vrati vreme" Danas su u Višem sudu u Užicu održane završne reči na suđenju Branku Pušici (37) kojem se sudilo da je… »

Vesti dana »