Povezane vesti
Jedni ga obožavaju, drugi proklinju, sada je sam otkrio kako je postao postao čovek koji je oblikovao savremeni svet: Stigla…
Blic pre 18 sati
Bil Gejts u svojoj knjizi 'Izvorni kod: Moji počeci' govori o ličnim izazovima i trenucima koji su oblikovali njegov karakter. Knjiga se ne fokusira samo na priču o Microsoftu, već istražuje detinjstvo, porodične dinamike i ranu ljubav prema kodiranju… »
Bil Gejts, „Izvorni kod: Moji počeci“: Lična priča o čoveku koji je oblikovao savremeni svet Laguna i Domino Magazin preporuke…
Domino magazin pre 19 sati
Izvorni kod: Moji počeci Bila Gejtsa predstavlja prvu dugo očekivanu ličnu knjigu jednog od najuticajnijih poslovnih lidera i filantropa današnjice. Umesto priče o zlatnom dobu Majkrosofta ili prelomnim trenucima svetske tehnološke istorije, Gejts se… »
Bil Gejts, „Izvorni kod: Moji počeci“: Lična priča o čoveku koji je oblikovao savremeni svet
Alo pre 21 sat
Novi naslov Vulkan izdavaštva. ''Izvorni kod: Moji počeci'' Bila Gejtsa predstavlja prvu dugo očekivanu ličnu knjigu jednog od najuticajnijih poslovnih lidera i filantropa današnjice. Umesto priče o zlatnom dobu Majkrosofta ili prelomnim trenucima… »
Vesti dana »
Nikola Jokić ponovo u MVP raspoloženju: Denver gomila pobede (VIDEO)
Euronews pre 23 minutajoš 17 povezanih
Lekari u Beogradu imali pune ruke posla: Dvoje povređenih u dve saobraćajne nesreće: Pomoć tražila i ova grupa građana
Blic pre 20 minutajoš 5 povezanih
Peskov: Razgovor Putina i Trampa mogao bi biti organizovan u bilo kom trenutku, ali...
Kurir pre 4 satijoš 3 povezane