Povezane vesti

Tramp: Moji rejtinzi jesu pali, ali su znatno porasli kod pametnih ljudi

Tramp: Moji rejtinzi jesu pali, ali su znatno porasli kod pametnih ljudi

NIN 20.11.2025
Američki predsednik Donald Tramp priznao je pad podrške, ali je ocenio da mu je rejting "znatno porastao kod pametnih ljudi". "Moji rejtinzi su pali, ali kod pametnih ljudi su znatno porasli", rekao je Donald Tramp u Vašingtonu. On je naveo da mu je… »
Tramp priznao da mu je pao rejting, ali je dodao: Porasla mi popularnost kod pametnih ljudi

Tramp priznao da mu je pao rejting, ali je dodao: Porasla mi popularnost kod pametnih ljudi

Radio 021 20.11.2025
Američki predsednik Donald Tramp priznao je pad podrške, ali je ocenio da mu je rejting "znatno porastao kod pametnih ljudi". "Moji rejtinzi su pali, ali kod pametnih ljudi su znatno porasli", rekao je Tramp u Vašingtonu. On je naveo da mu je popularnost… »
Tramp priznao pad podrške: Njegovo objašnjenje pravi je hit: "Moji rejtinzi su pali, ali kod pametnih ljudi su znatno porasli"…

Tramp priznao pad podrške: Njegovo objašnjenje pravi je hit: "Moji rejtinzi su pali, ali kod pametnih ljudi su znatno porasli"…

Blic 19.11.2025
Njegovi konzervativni saveznici kritikuju njegov stav o uvozu stranih radnika. Ankete pokazuju da njegov rejting među visokoobrazovanim Amerikancima opada. Američki predsednik Donald Tramp priznao je danas pad podrške, ali je ocenio da mu je rejting… »

Vesti dana »