Povezane vesti
Sloba Radanović iskreno odgovorio na pitanje o kaći Živković Pevač se prvi put oglasio nakon skandala njegove bivše i pevačice…
Alo pre 12 sati
Sloba Radanović prvi put o Kiji Kockar i Kaži Živković. Pevač Slobodan Radanović stao je pred kamere domaćih medija te otkrio sa čime se suočava odih dana. Budući da ne voli da govori o privatnom životu, folker je rešio da otvori dušu i otkrije kako je… »
"Policija me je vezala...": Šok priznanje Slobe Radanovića, o Kiji ni reč, a evo šta misli o Kaći Živković
Kurir pre 13 sati
Folker Sloba Radanović, koji ne voli mnogo da komentariše živote kolega, pa ni svoj privatni život, ovaj put je ipak otvorio dušu. Nastupao je u jednom prestoničkom restoranu, a prvo što se primetilo da je bio dobro raspoložen. - Kad ja nisam bio… »
Vesti dana »
Ko gubi, a ko dobija? Objavljen Trampov mirovni plan: Ovo je svih 28 tačaka za završetak rata u Ukrajini
Blic pre 50 minutajoš 2 povezane
Generalni direktor Beogradskih elektrana: Spremni smo na svaku situaciju, imamo dovoljno mazuta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Dosta je bilo straha, izađite na ulice
Danas pre 46 minutajoš 1 povezana
Janu zaustavila policija, a ona šokirala priznanjem: "Popila sam čašicu rakije posle emisije i sela za volan"
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana
Slobodan univerzitet: Revanšizam prema Jeleni Kleut zbog podrške studentima
Danas pre 5 satijoš 1 povezana