Povezane vesti

Crveno i otečeno oko! Naša rijaliti učesnica objavila uznemirujući snimak: "Mnogo me boli" (foto)

Crveno i otečeno oko! Naša rijaliti učesnica objavila uznemirujući snimak: "Mnogo me boli" (foto)

Alo pre 5 sati
Trpi jake bolove. Bivša rijaliti učesnica, a sada voditeljka, Sanja Stanković objavila je snimak na Instagramu na kojem se vidi da joj je oko potpuno zacrvenelo, dok je kapak vidno otečen. Kako je otkrila, iznenada joj se pojavio čmičak, zbog čega trpi… »
Poznata voditeljka neprepoznatljiva Lice izobličeno, oko naduto, crveno: Mnogo me boli... (foto)

Poznata voditeljka neprepoznatljiva Lice izobličeno, oko naduto, crveno: Mnogo me boli... (foto)

Kurir pre 6 sati
Bivša rijaliti učesnica i sadašnja voditeljka Pinka Sanja Stanković objavila je snimak na Instagram profilu koji je zabrinuo njene fanove. Naime, na videu koji je podelila vidi se da joj je oko i predeo oko njega crveno i otečeno. Ona je objasnila da joj… »
Naduto i crveno oko: Bivša rijaliti učesnica objavila snimak na mrežama, ima veliki problem: "Mnogo me boli"

Naduto i crveno oko: Bivša rijaliti učesnica objavila snimak na mrežama, ima veliki problem: "Mnogo me boli"

Blic pre 6 sati
Objasnila je da oseća veliki bol i prikazala otekline koje su preko noći izašle Prethodno je tokom odmora u Turskoj imala problem sa vratom što je zahtevalo da ode u bolnicu Bivša rijaliti učesnica i sadašnja voditeljka Sanja Stanković objavila je snimak… »

Vesti dana »