Povezane vesti
(Foto) Bojat potpisao ugovor, a onda usledila nova provokacija prema Novom Pazaru
IndeksOnline pre 57 minuta
Dragan Bojat postao je novi igrač Crvene zvezde, nakon što je sa beogradskim klubom potpisao ugovor na dve i po godine. Nekadašnji đak Partizana stiže na stadion „Rajko Mitić“ posle odlaska iz Novog Pazara. Prema navodima iz kluba, jedan od osnovnih… »
Dragan Bojat novi fudbaler Crvene zvezde
Radio sto plus pre 6 sati
Bojat je potpisao govor na dve i po godine, a u narednom periodu “biće prosleđen na pozajmicu u klub koji će mu omogućiti kontinuitet u igri i dalji razvoj”, navodi se u saopštenju na sajtu crveno-belih. “Zahvalan sam Crvenoj zvezdi na prilici koju mi je… »
Dete partizana u Crvenoj zvezdi: Dragan Bojat stigao na Marakanu, ali ide na pozajmicu
Dnevnik pre 6 sati
Srpski fudbaler Dragan Bojat novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je klub iz Beograda. Bojat (22) je sa Zvezdom potpisao ugovor na dve i po godine, a u klub dolazi kao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa Novim Pazarom. – Zahvalan sam Crvenoj zvezdi… »
Potpisao za Zvezdu, pa obukao majicu sa likom generala
Sport klub pre 6 sati
Dragan Bojat se našao na udaru navijača Novog Pazara zbog ukazivanja počasti preminulom generalnu Nebojši Pavkoviću, a kada je i zvanično promenio klub poslao je novu poruku. Bojat je obukao majicu sa likom generala Pavkovića, uz poruku: „Slava ti i… »
Novo pojačanje Crvene zvezde - Dragan Bojat (galerija)
Kurir pre 6 sati
FK Crvena zvezda obavestila je javnost da je defanzivac Dragan Bojat potpisao ugovor sa klubom na dve i po godine. Bojat je na Marakanu stigao iz Novog Pazara, a pogledajte neke od njegovih fotografija sa terena:… »
Zvezda „potpisala“ beka, pa ga šalje na pozajmicu
Sputnik pre 6 sati
Mladi i talentovani defanzivac Dragan Bojat, potpisao je višegodišnji ugovor sa aktuelnim srpskim šampionom Crvenom zvezdom. Njega uskoro očekuje odlazak na pozajmicu u klubu u kom će imati minutažu, neophodnu za njegov dalji razvoj. Crvena zvezda… »
Dragan Bojat novi fudbaler Zvezde
RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Srpski fudbaler Dragan Bojat novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je danas klub iz Beograda. Bojat (22) je sa Zvezdom potpisao ugovor na dve i po godine, a u klub dolazi kao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa Novim Pazarom. "Zahvalan sam… »
Zvanično: Crvena zvezda dovela desnog beka!
Hot sport pre 7 sati
Najavljeno – potvrđeno! Crvena zvezda je dobila novo pojačanje u zadnjoj liniji – mladi desni bek Dragan Bojat potpisao je ugovor sa ”crveno-belima” na dve i po godine, čime je ozvaničen transfer koji je već neko vreme bio u najavi. Talentovani… »
Inat: Novi Pazar ga otpustio zbog ‘Srbovanja’, a on potpisao za Zvezdu i obukao ovu majicu!
Hot sport pre 6 sati
Stao je iza svojih stavova! Crvena zvezda je dobila novo pojačanje u zadnjoj liniji – mladi desni bek Dragan Bojat potpisao je ugovor sa ”crveno-belima” na dve i po godine, čime je ozvaničen transfer koji je već neko vreme bio u najavi. Bojat je nedavno… »
Zrenjaninac Dragan Bojat novi igrač Crvene zvezde
Zrenjaninski pre 6 sati
Fudbalski klub Crvena zvezda iz Beograda obavestio je javnost da je mladi defanzivac Dragan Bojat iz Zrenjanina potpisao ugovor sa crveno-belima na dve i po godine. – Zahvalan sam Crvenoj zvezdi na prilici koju mi je dala. Time je još jednom pokazala da… »
Crvena zvezda dovela novog fudbalera: Igrao za Partizan, zbog Nebojše Pavkovića dobio otkaz
Mondo pre 7 sati
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novog fudbalera - ugovor sa aktuelnim šampionom Srbije potpisao je Dragan Bojat (22)! Reč je o desnom beku koji je stavio paraf na ugovor dug dve i po godine, a sve nakon što je nedavno dobio otkaz u Novom… »
Partizanov đak u Crvenoj zvezdi, sledi pozajmica
Sportski žurnal pre 7 sati
Dragan Bojat novi igrač srpskog šampiona. Dragan Bojat novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je danas klub iz Beograda. Bojat (22) je sa Zvezdom potpisao ugovor na dve i po godine, a u klub dolazi kao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa Novim… »
Zvezda dovela defanzivca, u Novom Pazaru otpušten posle veličanja Nebojše Pavkovića
Nova pre 7 sati
Fudbalski klub Crvena zvezda doveo je pojačanje, pošto je stigao mladi defanzivac Dragan Bojat potpisavši ugovor na dve i po godine. „Zahvalan sam Crvenoj zvezdi na prilici koju mi je dala. Time je još jednom pokazala da je ne samo sportska sila, već i… »
Fudbaler koji je morao da napusti Novi Pazar zbog objave o generalu Pavkoviću potpisao za Crvenu zvezdu
Danas pre 7 sati
Desni bek Dragan Bojat potpisao je ugovor sa Cvrenom zvezde na dve i po godine. Bojat je nedavno morao da napusti FK Novi Pazar pošto je na društvenim mrežama postavio oproštajnu objavu od preminulog generala Nebojše Pavkovića. – Zahvalan sam Crvenoj… »
Crvena zvezda dovela novo pojačanje!
B92 pre 7 sati
Dragan Bojat je i zvanično novi fudbaler Crvene zvezde, a ugovor je potpisan na dve i po godine. Desni bek je pre nekoliko nedelja napustio Novi Pazar, gde je imao problema sa navijačima zbog toga što je odao počast preminulom generalu Nebojši Pavkoviću… »
Dragan Bojat novi fudbaler Crvene zvezde
RTS pre 7 sati
Srpski fudbaler Dragan Bojat novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je beogradski klub. Dragan Bojat (22) je sa Crvenom zvezdom potpisao ugovor na dve i po godine, a u Beograd dolazi kao slobodan igrač nakon rastanka sa Novim Pazarom. "Zahvalan sam… »
Bio je šikaniran u novom pazaru, a sada je postao igrač zvezde: Oterali su ga iz kluba zbog generala Pavkovića!
Kurir pre 7 sati
FK Crvena zvezda obavestila je javnost da je defanzivac Dragan Bojat potpisao ugovor sa klubom na dve i po godine. Dragan Bojat došao je u žižu javnosti pre mesec dana, kada je na društvenim mrežama odao počast preminulim srpskom generalu Nebojši… »
Zvezda ozvaničila novo pojačanje, koje ide odmah na pozajmicu
Sportske.net pre 7 sati
FK Crvena zvezda je ozvaničila novo pojačanje, a u pitanju je mladi defanzivac Dragan Bojat. On je potpisao ugovor sa crveno-belima na dve i po godine. "Zahvalan sam Crvenoj zvezdi na prilici koju mi je dala. Time je još jednom pokazala da je ne samo… »
Dragan Bojat potpisao za Crvenu zvezdu
Euronews pre 8 sati
Crvena zvezda je pojačala konkurenciju na desnom beku jer je danas potpisala ugovor na dve i po godine sa doskorašnjim igračem Novog Pazara Draganom Bojatom. Doduše, bivši omladinac Partizana biće prosleđen nekom klubu na pozajmicu do kraja sezone, da bi… »
Zvezda dovela Bojata i šalje ga odmah na pozajmicu
Sport klub pre 8 sati
Dragan Bojat je i zvanično fudbaaler Crvene zvezde, ugovor je potpisan na dve i po godine. Osnovni razlog što nekadašnji đak Partizana dolazi u Zvezdu je želja Zvezdana Terzića i ostalih čelnika da klub pruži podršku igraču koji se našao na udaru u Novom… »
Dragan Bojat pojačanje FK Crvena zvezda
Politika pre 7 sati
U klub dolazi kao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa Novim Pazarom. Srpski fudbaler Dragan Bojat novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je danas klub iz Beograda. Bojat (22) je sa Zvezdom potpisao ugovor na dve i po godine, a u klub dolazi kao… »
Zvanično! Zvezda dovela dete Partizana, fudbalera kog su navijača Pazara oterali zbog generala Pavkovića
Telegraf pre 8 sati
Novi fudbaler Crvene zvezde zvanično je ovog petka postao Dragan Bojat, doskorašnji član Novog Pazara, koji je klub morao da napusti nakon prašine koja se podigla nedavno zbog njegove poruke generalu Nebojši Pavkoviću. Bojat je nedavno raskinuo ugovor sa… »
Bojat i na predstavljanju u Zvezdi "provocirao" Novi Pazar: Zbog toga su mu pretili, a sad je uradio isto
Telegraf pre 7 sati
Crvena zvezda je dovela novog fudbalera, radi se o Draganu Bojatu, koji je ponikao u Partizanu,. On je donedavno bio i član Novog Pazara, ali je ovaj klub morao da napusti prevremeno i raskine ugovor, pošto se podigla ogromna buka nakon njegove objave… »
Pao potpis na marakani! Crvena zvezda dovela bivšeg fudbalera Partizana
Večernje novosti pre 7 sati
Srpski fudbaler Dragan Bojat novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je danas klub iz Beograda. Foto: FK Crvena zvezda Bojat (22) je sa Zvezdom potpisao ugovor na dve i po godine, a u klub dolazi kao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa Novim Pazarom… »
Vesti dana »
"Ponovno suđenje će da prouzrokuje bol porodicama": Advokat Stefan Ćorda za "Blic" o ukidanju presude Kecmanovićima: "Nadali smo se da do toga neće doći..."
Blic pre 8 minutajoš 27 povezanih
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Beta pre 33 minutajoš 23 povezane
Putinov propagandista ili ključ za mir u Ukrajini: Ko je diplomata Kiril Dmitrijev
BBC News pre 4 satijoš 80 povezanih
Putin o Trampovom planu Evo šta je rekao ruski predsednik o mirovnom planu za Ukrajinu
Dnevnik pre 7 minutajoš 25 povezanih