Povezane vesti
"Trudnoća je morala da se prekine" Ilda je u 3. mesecu izgubila bebu, ovako je pričala o bolnoj temi: "Kad sam otišla na…
Blic 21.11.2025
Otvoreno je govorila o gubitku bebe u emisiji 'Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović'. Ilda se prisetila trenutka kada je saznala da je u drugom stanju Pevačica Ilda Šaulić godinama je u skladnom braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, kojem je rodila… »
"Trudnoća je morala da se prekine" Ilda Šaulić izgubila bebu, gubitak koji ju je slomio: "Pomirila sam se sa tim da neću imati…
Alo 21.11.2025
Ispovest o gubitku bebe. Pevačica Ilda Šaulić već godinama živi u skladnom braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, s kojim ima ćerku Emu. Iako su želeli da prošire porodicu, nisu uspeli da dobiju još dece. Ilda je jednom prilikom otvoreno govorila o… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 25 minutajoš 28 povezanih
Predsednici odbora predložili poslanicima da usvoje zakone koji su na dnevnom redu
Euronews pre 15 minutajoš 63 povezane
Novosađanin pred policajcima odbacio paketić marihuane i vagicu, a potom mu u stanu našli ostatak narkotika
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 22 povezane