Povezane vesti

"Trudnoća je morala da se prekine" Ilda Šaulić izgubila bebu, gubitak koji ju je slomio: "Pomirila sam se sa tim da neću imati…

"Trudnoća je morala da se prekine" Ilda Šaulić izgubila bebu, gubitak koji ju je slomio: "Pomirila sam se sa tim da neću imati…

Alo pre 8 sati
Ispovest o gubitku bebe. Pevačica Ilda Šaulić već godinama živi u skladnom braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, s kojim ima ćerku Emu. Iako su želeli da prošire porodicu, nisu uspeli da dobiju još dece. Ilda je jednom prilikom otvoreno govorila o… »
"Trudnoća je morala da se prekine": Ilda je u 3. mesecu izgubila bebu, ovako je pričala o bolnoj temi: "Kad sam otišla na…

"Trudnoća je morala da se prekine": Ilda je u 3. mesecu izgubila bebu, ovako je pričala o bolnoj temi: "Kad sam otišla na…

Blic pre 10 sati
Otvoreno je govorila o gubitku bebe u emisiji 'Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović'. Ilda se prisetila trenutka kada je saznala da je u drugom stanju Pevačica Ilda Šaulić godinama je u skladnom braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, kojem je rodila… »

Vesti dana »