Povezane vesti

Oglasio se Hrvat nakon što je Srbiji oduzeta medalja sa Olimpijskih igara! Njegove reči odjekuju regionom: "Ja sam svejedno…

Oglasio se Hrvat nakon što je Srbiji oduzeta medalja sa Olimpijskih igara! Njegove reči odjekuju regionom: "Ja sam svejedno…

Kurir pre 21 dana
"Kažu da nije ista emocija kao kada osvojite medalju na samom takmičenju i stojite na postolju, ali ja sam svejedno srećan", rekao je 29-godišnji Huklek, prenela je Hina. Sud za sportsku arbitražu (CAS) u petak je saopštio da je odbio žalbu… »
Zurabu odbijena žalba, Hrvatu priznata bronza sa OI: "Pravda je pobedila"

Zurabu odbijena žalba, Hrvatu priznata bronza sa OI: "Pravda je pobedila"

Sportske.net pre 20 dana
Hrvatski rvač Ivan Huklek rekao je danas da je srećan što je pravda konačno pobedila, dan nakon što je potvrđeno da je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine. "Kažu da nije ista emocija kao kada osvojite medalju na samom… »
Prva reakcija Hrvata kom je pripala olimpijska medalja oduzeta Srbiji: Evo šta je poručio kad je čuo odluku suda

Prva reakcija Hrvata kom je pripala olimpijska medalja oduzeta Srbiji: Evo šta je poručio kad je čuo odluku suda

Nova pre 20 dana
Hrvatski rvač Ivan Huklek rekao je da je srećan što je pravda konačno pobedila, dan nakon što je potvrđeno da je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine. „Kažu da nije ista emocija kao kada osvojite medalju na samom… »
Srbiji oduzeta olimpijska bronza i dva svetska zlata zbog najboljeg sportiste 2022.

Srbiji oduzeta olimpijska bronza i dva svetska zlata zbog najboljeg sportiste 2022.

Sportski žurnal pre 20 dana
Datunašviliju ostaje evropsko zlato iz 2021, osvojio ga je krajem aprila u Poljskoj. Posle Igara u Tokiju 2021. Srbija je imala devet odličja (3 zlata, 1 srebro, 5 bronzi), a Hrvatska osam (3 zlata, 3 srebra, 2 bronze), sada se situacija okrenula, naša… »
Srbija ostala bez olimpijske medalje!

Vesti online pre 20 dana
Zurab Datunašvili, gruzijski rvač koji nastupa pod zastavom Srbije, ostao je bez bronzane medalje osvojene na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godne. Posle više od četiri godine Sud za sportsku arbitražu (CAS) konačno je odlučio da bronzana medalja sa… »
Srbiji oduzeta medalja sa Olimpijskih igara: Hrvati je uzeli, stiglo i saopštenje

Srbiji oduzeta medalja sa Olimpijskih igara: Hrvati je uzeli, stiglo i saopštenje

Mondo pre 20 dana
Srbija je i zvanično ostala bez medalje sa Olimpijskih igara. Oduzeta je bronza koja je osvojena u Tokiju i koju je doneo srpski rvač Zurab Datunašvili (34). On je uložio žalbu na prvobitnu odluku koja je odbijena i definitivno. Datunašviliju je tako… »
Datunašvili suspendovan do 2028. oduzeta mu olimpijska bronza i dodeljena hrvatskom rvaču Ivanu Hukleku Datunašvili…

Datunašvili suspendovan do 2028. oduzeta mu olimpijska bronza i dodeljena hrvatskom rvaču Ivanu Hukleku Datunašvili…

Volim Zrenjanin pre 20 dana
Jedna od najvećih afera u savremenom rvanju dobila je konačan epilog: srpski reprezentativac Zurabi Datunašvili ostao je bez olimpijske bronzane medalje osvojene na Igrama u Tokiju 2021. godine. Odluka je postala pravosnažna nakon što je Sud za sportsku… »

Sputnik pre 20 dana
Zurab Datunaštvili, gruzijski rvač koji nastupa pod zastavom Srbije, ostao je bez bronzane medalje osvojene na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godne. Posle više od četiri godine Sud za sportsku arbitražu (CAS) konačno je odlučio da bronzana medalja sa… »
Srbija i zvanično ostala bez bronzane medalje sa Olimpijskih igara

Srbija i zvanično ostala bez bronzane medalje sa Olimpijskih igara

Danas pre 21 dana
Srpskom rvaču, Zurabiju Datunašviliju, zvanično je oduzeta bronzana medalja sa Olimpijskih igara u Tokiju. Sud za sportsku arbitražu odbio je žalbu rvača grčko-rimskim stilom Zurabija Datunašvilija na odluku Međunarodne agencije za testiranje, čime je… »

Vesti dana »