Povezane vesti
Skandal u muzičkom takmičenju: Pink emitovao neprijatnu scenu s "Desingericom" i Zoricom Brunclik
Mondo pre 3 dana
Na snimanju muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" došlo je do drame kada je pevačica Zorica Brunclik napustila set usred emisije, a sada je na malim ekranima emitovana ova neprijatna scena. Tokom komentarisanja nastupa Vedada Kajanija, došlo je do… »
Zorica Brunclik odmah napustila emisiju Emitovana neprijatna scena u Pinkovim zvezdama: "Posle ovih reči ja neću ostati ovde"…
Blic pre 3 dana
Sukob se desio tokom komentarisanja nastupa Vedada Kajanija. Zorica je izrazila nezadovoljstvo upadicama. Na snimanju muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" došlo je do drame kada je pevačica Zorica Brunclik napustila set usred emisije, a sada je na malim… »
"Dajte mi njen broj da je zovem, neće da se vrati" Evo šta se dogodilo nakon što je Zorica Brunclik napustila emisiju zbog…
Blic pre 3 dana
Incident je šokirao prisutne i izazvao pauzu u snimanju. Desingerica komentarisao je situaciju, izražavajući nezadovoljstvo Zoričinim ponašanjem. Zorica Brunclik je, u emisiji takmičenja "Pinkove zvezde" koja je sinoć emitovana, napustila studio jer je… »
"Neću ostati ovde posle ovih reči!" Zorica Brunclik napustila "Pinkove zvezde": "Osećam nepoštovanje..."
Telegraf pre 3 dana
Emisija takmičenja "Pinkove zvezde" koja je sinoć emitovana protekla je u napetosti kada je pevačica Zorica Brunclik, iznervirana ponašanjem repera Desingerice koji je sedeo u žiriju pored nje, napustila studio. Zorica je saopštila svima da napušta… »
"Neće da se vrati, znam" Nakon napuštanja Pinkovih zvezda, evo šta se dogodilo sa Zoricom Brunclik: Dajte mi njen broj da je…
Kurir pre 3 dana
Zorica Brunclik je već ranije isticala da mlađeg kolegu, Dragomira Despića Desingericu, smatra nevaspitanim i prostim. Iako mu je povremeno uspevalo da je nasmeje, čini se da je nedavno prešao svaku granicu, pevačica je zbog njegovog ponašanja napustila… »
"Neće se vratiti, šta da radimo?" Evo šta se dogodilo nakon što je Zorica Brunclik napustila studio Pinka!
Alo pre 3 dana
Brunclikovu su nakon izvesnog vremena ubedili da se vrati. Zorica Brunclik već je isticala kako za mlađeg kolegu, Dragomira Despića Desingericu, misli da je nevaspitan i prost. Iako je uspevao nekoliko puta i da je nasmeje, nedavno je ipak, čini se… »
Vesti dana »
Tramp saopštio užasne vesti: Predsednik SAD se oglasio posle pucnjave kod Bele kuće! "Životinja će platiti visoku cenu“!
Kurir pre 50 minutajoš 41 povezana
VIDEO Jelena Kleut na skupu podrške u kampusu: "Hvala mojim studentima, vi ste moj Senat"
Radio 021 pre 5 satijoš 15 povezanih