Povezane vesti
Anabela Atijas o najgorem životnom periodu: "Kad pomislim na staru Anabelu, dođe mi da je našamaram"
Alo pre 31 dana
Anabela Atijas o prošlosti. Pevačica Anabela Atijas nedavno se dotakla najtežeg perioda u životu, kog se nerado seća. Prokomentarisala je i priče koje prate dečka njene ćerke Nine Đogani, te o njima ima jasan stav. Na pitanje koja godina joj je bila… »
"Dođe mi da se našamaram..." Anabela Atijas progovorila o prošlosti: Pomenula i mlađu ćerku i njenog momka
Telegraf pre 31 dana
Anabela Atijas je progovorila o svom poslovnom i privatnom životu. Gostujući u emisiji "Premijera - vikend specijal" otkrila je manje poznate stvari iz života. Na početku razgovora pevačica je otkrila da je za nju najteža godina bila 2017. na 2018. Kako… »
Vesti dana »
Na severu Srbije zarađuju skoro 150.000 dinara: Ovo su prosečne zarade u Severnobačkom okrugu
B92 pre 5 satijoš 47 povezanih
Sneg i led paralizovali Srbiju: Crni Vrh najhladniji, nanosi snega na planinama (video)
Pravda pre 1 satjoš 47 povezanih
Mali najavio novine na beogradskim obalama, kod Gazele će biti izgrađen panoramski točak "Belgrade Eye"
N1 Info pre 5 satijoš 34 povezane
Penjaroja: Veoma sam srećan i uzbuđen što sam došao u veliki klub kakav je Partizan
RTV pre 2 satajoš 36 povezanih
Rusi pregovaraju sa Mađarima o prodaji NIS-a, potvrdila ministarka
Ekapija pre 7 satijoš 27 povezanih