Povezane vesti
"Mislim da ćemo uskoro završiti", Lukašenko dao sumornu prognozu za Ukrajinu
Alo pre 3 dana
Dana 24. novembra, tokom sastanka sa guvernerom Jaroslavske oblasti Mihailom Jevrajevim u Minsku, beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je da veruje kako će se "birokratija2 u vezi sa Ukrajinom uskoro okončati. "Mislim da ćemo uskoro… »
"Razvlačenje u Ukrajini će se uskoro završiti" Oglasio se Lukašenko, pomenuo Putina
Alo pre 2 dana
Razvlačenje u Ukrajini će se uskoro završiti, izjavio je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko na sastanku sa gubernatorom Jaroslavske oblasti Mihailom Evrajevim u Minsku. - Uskoro ćemo, dogovorio sam se sa predsednikom Putinom, izgraditi brzu… »
Lukašenko: Uskoro će se završiti ovo razvlačenje u Ukrajini
Večernje novosti pre 2 dana
RAZVLAČENjE u Ukrajini će se uskoro završiti, izjavio je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko na sastanku sa gubernatorom Jaroslavske oblasti Mihailom Evrajevim u Minsku. Foto AP - Uskoro ćemo, dogovorio sam se sa predsednikom Putinom, izgraditi… »
Lukašenko: Uskoro će se završiti ovo razvlačenje u Ukrajini
Sputnik pre 2 dana
Razvlačenje u Ukrajini će se uskoro završiti, izjavio je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko na sastanku sa gubernatorom Jaroslavske oblasti Mihailom Evrajevim u Minsku. Ranije u novembru Lukašenko je izjavio da je spreman da prima migrante iz… »
"Dogovorio sam se s Putinom, ovo razvlačenje će se uskoro završiti"
B92 pre 2 dana
Razvlačenje u Ukrajini će se uskoro završiti, izjavio je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko na sastanku sa gubernatorom Jaroslavske oblasti Mihailom Evrajevim u Minsku. "Uskoro ćemo, dogovorio sam se sa predsednikom Putinom, izgraditi brzu… »
Vesti dana »
Muškarac star 56 godina stradao u eksploziji ručne bombe kod Zubinog Potoka
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Sijarto: Saradnja naše dve zemlje na polju energetike je strateške prirode
Danas pre 13 minutajoš 1 povezana
Policija: Nema naznaka o drugim osumnjičenima za napad na Nacionalnu gardu ispred Bele kuće
Telegraf pre 13 minutajoš 3 povezane