Povezane vesti
"Mislim da ćemo uskoro završiti", Lukašenko dao sumornu prognozu za Ukrajinu
Alo 24.11.2025
Dana 24. novembra, tokom sastanka sa guvernerom Jaroslavske oblasti Mihailom Jevrajevim u Minsku, beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je da veruje kako će se "birokratija2 u vezi sa Ukrajinom uskoro okončati. "Mislim da ćemo uskoro… »
"Razvlačenje u Ukrajini će se uskoro završiti" Oglasio se Lukašenko, pomenuo Putina
Alo 24.11.2025
Razvlačenje u Ukrajini će se uskoro završiti, izjavio je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko na sastanku sa gubernatorom Jaroslavske oblasti Mihailom Evrajevim u Minsku. - Uskoro ćemo, dogovorio sam se sa predsednikom Putinom, izgraditi brzu… »
Lukašenko: Uskoro će se završiti ovo razvlačenje u Ukrajini
Večernje novosti 24.11.2025
RAZVLAČENjE u Ukrajini će se uskoro završiti, izjavio je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko na sastanku sa gubernatorom Jaroslavske oblasti Mihailom Evrajevim u Minsku. Foto AP - Uskoro ćemo, dogovorio sam se sa predsednikom Putinom, izgraditi… »
Lukašenko: Uskoro će se završiti ovo razvlačenje u Ukrajini
Sputnik 24.11.2025
Razvlačenje u Ukrajini će se uskoro završiti, izjavio je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko na sastanku sa gubernatorom Jaroslavske oblasti Mihailom Evrajevim u Minsku. Ranije u novembru Lukašenko je izjavio da je spreman da prima migrante iz… »
"Dogovorio sam se s Putinom, ovo razvlačenje će se uskoro završiti"
B92 24.11.2025
Razvlačenje u Ukrajini će se uskoro završiti, izjavio je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko na sastanku sa gubernatorom Jaroslavske oblasti Mihailom Evrajevim u Minsku. "Uskoro ćemo, dogovorio sam se sa predsednikom Putinom, izgraditi brzu… »
Vesti dana »
Hladna jutra i povremeni sneg, a zatim naglo otopljenje krajem nedelje
Glas juga pre 4 satijoš 28 povezanih
"Vučića je boleo jučerašnji dan, bio je kao dete kome je uzeta igračka": Studenti o rezultatima akcije "Raspiši pobedu"
N1 Info pre 1 satjoš 50 povezanih
Novogodišnji bazar na mestu Ćacilenda: Građani nisu oduševljeni, mada slobodno prolaze - "ovde treba patrijarh da osvešta malo"
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i diplomatske reakcije
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 53 povezane
Cvejić: „Vlast preko RTS-a i REM-a čuva kontrolu nad medijima do izbora“
Serbian News Media pre 2 satajoš 28 povezanih