Povezane vesti
Poznato vreme i mesto sahrane ljiljane Jorgovanović: Tvorac brojnih hitova počivaće u svom rodnom gradu
Kurir pre 2 dana
Tekstopisac i novinarka Ljiljana Jorgovanović, koja je preminula od posledica teške bolesti u 66. godini, biće sahranjena u rodnom Požarevcu. Članovi njene porodice, prijatelji, saradnici i svi koji su je voleli ispratiće tvorca brojnih hitova na večni… »
Ko je bila Ljiljana Jorgovanović? Ćosić joj čuvao leđa, radila s Marinom i Laćom, a obožavala video igrice
Mondo pre 2 dana
Ljiljana Jorgovanović preminula je juče nakon borbe sa teškom bolešću, a malo ko zna koliko je bila bitna za karijeru mnogih pevača koji su danas jedne od najvećih zvezda. Iza više nego uspešne Marine Tucaković stajala je pre svega njena porodica, muž… »
Ljiljana Jorgovanović je znala veliku tajnu Jelene Karleuše: Samo jednom je govorila o tome!
Alo pre 2 dana
Bila je autor i nekoliko pesama na novim albumima Jelene Karleuše "Alfa" i "Omega" Ljiljana Jorgovanović bila je čuvena novinarka i tekstopisac, koja je bila desna ruka Marine Tucaković. Osim toga, bila je autor nekoliko pesama sa albuma Jelene Karleuše… »
Milica Pavlović slomljena zbog smrti saradnice, pevačica zbog nje sve otkazala!
Alo pre 2 dana
Bila je jedan od najuspešnijih domaćih tekstopisaca i godinama je sarađivala sa velikom Marinom Tucaković. Čuveni srpski tekstopisac i novinarka, Ljiljana Jorgovanović, preminula je juče nakon teške bolesti u 66. godini života. Bila je jedan od… »
Za laćom je više žalila nego za Marinom Ljilja Jorgovanović nikada nije prežalila smrt sina svoje najbliže prijateljice
Kurir pre 2 dana
Tekstopisac Ljiljana Jorgovanović preminula je u 66. godini posle duge i teške bolesti. Ljilja Jorgovanović je bila je čuvena novinarka i tekstopisac. Samostalno, ali i zajedničkim snagama s pokojnom Marinom Tucaković, u prethodnih 20 i kusur godina… »
Ljiljana Jorgovanović bila na sudu sa Cecom: Dugogodišnje saradnice ratovale oko novca, ovo je razlog!
Alo pre 2 dana
Prošle godine su imale veliki sukob. Nedavno nas je napustila novinarka i tekstopisac, Ljiljana Jorgovanović. Ljilja je preminula u 66. godini, usled borbe sa opakom bolešću. Ono što je slabo poznato jeste da Ljilja stoji iza tekstova nekih od najvećih… »
"Sad piše pesme sa anđelima" Futa i Saša Matić se oprostili od Ljiljane Jorgovanović: "20 godina je sarađivala sa Marinom"…
Blic pre 2 dana
Mili je pohvalio Ljiljanu kao čoveka, ali i umetnika Ljiljana Jorgovanović sarađivala je s brojnim muzičarima Ljiljana Jorgovanović, poznati tekstopisac i dugogodišnja saradnica Marine Tucaković, umrla je u 66. godini života. A poznate ličnosti sa… »
Umrla Ljilja Jorgovanović
Telegraf pre 2 dana
Čuveni srpski tekstopisac i novinarka, Ljiljana Jorgovanović, preminula je juče nakon teške bolesti. Ljiljana je preminula u 66. godini. Bila je jedan od najuspešnijih domaćih tekstopisaca i godinama je sarađivala sa velikom Marinom Tucaković. Napisala… »
Za Laćom je više žalila nego za Marinom: Ljilja Jorgovanović nikada nije prežalila smrt sina svoje najbliže prijateljice
Večernje novosti pre 1 dan
TEKSTOPISAC Ljiljana Jorgovanović preminula je u 66. godini posle duge i teške bolesti. Foto: Grand printskrin Ljilja je bila je čuvena novinarka i tekstopisac. Samostalno, ali i zajedničkim snagama s pokojnom Marinom Tucaković, u prethodnih 20 i kusur… »
Estrada se oprašta od Ljiljane Jorgovanović: Goga Sekulić uputila krupne reči, a Željko Joksimović fotografiju
Večernje novosti pre 1 dan
DANAS je svet muzike zavijen u crno, legendarni tekstopisac i novinarka Ljiljana Jorgovanović preminula je u 66. godini života, nakon duge i teške bolesti. Foto: ATA images/A.A. Ljiljana je ostavila neizbrisiv trag na domaćoj muzičkoj sceni. Sarađivala… »
Estrada se još uvek oprašta od Ljiljane Jorgovanović! Goga Sekulić uputila krupne reči, a Željko Joksimović fotku: Srce da vam…
Kurir pre 1 dan
Danas je svet muzike zavijen u crno, legendarni tekstopisac i novinarka Ljiljana Jorgovanović preminula je u 66. godini života, nakon duge i teške bolesti. Ljiljana je ostavila neizbrisiv trag na domaćoj muzičkoj sceni. Sarađivala je sa najpoznatijim… »
Ljiljana Jorgovanović napisala Čoli jednu od najlepših balada: Posvetio ju je svojoj velikoj ljubavi, poznatoj glumici
Mondo pre 1 dan
U svojoj bogatoj karijeri, Ljiljana Jorgovanović napisala je brojne evrgrin pesme, a jedna od najlepših svakako jeste pesma "Noć mi te duguje" koju je napisala za Zdravka Čolića. Naime, reči koje mu je Ljiljana napisala, Čola je posvetio ženi u koju je… »
Lepu Brenu dotukla smrt ljlje Jorgovanović Oprostila se od nje dirljivim rečima: Bila je moj saradnik, oslonac i prijatelj…
Kurir pre 2 dana
Vest o smrti legendarne autorke Ljiljane Jorgovanović potresla je čitavu muzičku scenu, ali posebno je pogodila Lepu Brenu. Muzička zvezda se skrhana bolom u emotivnoj poruci oprostila od žene s kojom je godinama stvarala najveće bisere domaće muzike. -… »
"Nikome nije rekla da je bolesna": Otkriveni detalji borbe Ljiljane Jorgovanović, radila do poslednjeg dana
Mondo pre 2 dana
Aleksandar Milić Mili duboko je potrešen smrću Ljilje Jorgovanović, sa kojom je više od dve decenije radio na nekim od najvećih hitova domaćih izvođača. Mili je rekao da Ljiljana nikoga nije želela da opterećuje sa svojim zdravstvenim problemima, i da su… »
"Večno ću joj biti zahvalna" Lepa Brena se snažnom i emotivnom porukom oprostila od Ljiljane Jorgovanović!
Alo pre 2 dana
Muzička zvezda se skrhana bolom u emotivnoj poruci oprostila od žene s kojom je godinama sarađivala. Vest o smrti legendarne autorke Ljiljane Jorgovanović potresla je čitavu muzičku scenu, a posebno je pogodila i Lepu Brenu. Muzička zvezda se skrhana… »
„Duboko sam potresena, svi ćemo osetiti njen odlazak“: Milica Pavlović se oprostila od Ljilje Jorgovanović
Nova pre 2 dana
Tekstopisac i novinarka Ljiljana Jorgovanović umrla je juče u 66. godini. Ovim tužnim povodom oglasila se pevačica Milica Pavlović koja je sa Ljiljom bila veoma bliska, a sarađivale su godinama unazad: „Umrla je moja Ljiljana… Ja sam još u šoku, izgubila… »
Poznati slomljeni zbog smrti Ljiljane Jorgovanović: "Skromna kao ličnost, a kao autor veličanstvena"
B92 pre 2 dana
Naša poznata autorka, novinarka i tekstopisac Ljiljana Jorgovanović, preminula je danas u 66. godini. Njena bliska prijateljica i saradnica Milica Pavlović utučena je zbog njene smrti. "Umrla je moja Ljiljana… Ja sam jos u šoku, izgubila sam ne samo… »
Veliki hit Karleuše posvećen je ruskom biznismenu: Ovaj detalj je dugo čuvan od javnosti, pa se sve saznalo
Mondo pre 2 dana
Tekstopisac Ljiljana Jorgovanović preminula je posle duge i teške bolesti, što je vest koja je odjeknula u domaćoj javnosti. Osim što je bila jedan od najcenjenijih tekstopisaca na prostoru bivše Jugoslavije, važila je i za izuzetnu novinarku, kao i… »
"Napisala mi je najlepše balade, sada piše sa anđelima..." Sašu Matića duboko pogodila smrt saradnice!
Alo pre 2 dana
Napisala je brojne hitove za mnoge naše zvezde, među kojima je i Saša Matić. Čuveni srpski tekstopisac i novinarka, Ljiljana Jorgovanović, preminula je juče nakon teške bolesti u 66. godini života. Napisala je brojne hitove za mnoge naše zvezde, među… »
"Gospode bože, šta je ovo?" Rada Manojlović jauče nakon saznanja o smrti Ljiljane Jorgovanović!
Alo pre 2 dana
Vest da je Ljiljana preminula saznala je preko medija. Ljiljana Jorgovanović, poznati srpski tekstopisac, umrla je u 66. godini života. Sarađivala je i sa Marinom Tucaković, a pisala je pesme i za najveće srpske zvezde poput Svetlane Cece Ražnatović… »
"Ušla sam na velika vrata kao saradnica Marine Tucaković" Evo ko je bila Ljiljana Jorgovanović, moćan čovek je stajao iza nje!…
Alo pre 2 dana
Jednom prilikom prisetila se zajedničkog života i saradnje sa ženom koja je ostavila neizbrisiv trag u domaćoj muzici. Čuveni srpski tekstopisac i novinarka, Ljiljana Jorgovanović, preminula je juče nakon teške bolesti u 66. godini života. Bila je jedan… »
Žena koja je 25 godina bila desna ruka Marini Tucaković! Pesme koje je pisala Ljilja Jorgovanović: "Noć mi te duguje", "Lepi…
Dnevnik pre 2 dana
Ljiljana Jorgovanović, srpski tekstopisac i novinar, umrla je u 66. godini života nakon borbe sa teškom bolešću. Estrada duboko žali za njenim odlaskom, a prvi su se oglasili Milica Pavlović, Aleksandar Milić Mili i Saša Lazić. Ljilja je bila jako bitan… »
"Nemerljiv gubitak za muzičku scenu" Aleksandar Futa Radulović se emotivnim rečima oprostio od Ljiljane Jorgovanović!
Alo pre 2 dana
Tuga. Ljiljana Jorgovanović, poznati tekstopisac i dugogodišnja saradnica Marine Tucaković, umrla je u 66. godini života. Tim povodom oglasio se muž pokojne Marine, Aleksandar Radulović Futa, koji je godinama sarađivao sa Ljiljanom. - Užasno mi je žao… »
Ovo su hitovi koje je napisala Ljilja Jorgovanović
B92 pre 2 dana
Ljiljana Jorgovanović, srpski tekstopisac i novinar, umrla je u 66. godini života nakon borbe sa teškom bolešću. Ljiljana je napisala brojne pesme i hitove za naše poznate pevače. Na primer, bila je jako bitan faktor u karijeri Milice Pavlović jer joj je… »
Obožavali smo njene pesme, a da nismo bili ni svesni Ljilja Jorgovanović napisala vanvremenske hitove, ovo su neki od njih!
Alo pre 2 dana
Sarađivala je da najvećim umetnicima! Ljiljana Jorgovanović napustila nas je u 66. godini, nakon gubitka borbe sa teškom bolešću. Ljiljana se dugo bavila novinarstvom, ali pored toga, pisala je tekstove pesama za Svetlanu Cecu Ražnatović, Milicu Pavlović… »
"Među nama je vladao prećutni dogovor." Ovako je Ljilja Jorgovanović govorila o saradnji sa Marinom Tucaković
Telegraf pre 2 dana
Čuveni srpski tekstopisac i novinarka, Ljiljana Jorgovanović, preminula je juče nakon teške bolesti, u 66. godini života. Inače, svojevremeno je Ljiljana Jorgovanović sarađivala sa čuvenom Marinom Tucaković, ali joj je bila i desna ruka. Jednom prilikom… »
"Gospode Bože, šok! Šta je ovo?" Radu Manojlović zatekla vest o Ljiljinoj smrti, ne može da dođe sebi od šoka
Telegraf pre 2 dana
Ljiljana Jorgovanović, koja je napisala neke od najlepših pesama na estradi, umrla je nakon teške bolesti. Ljilja je preminula u 66. godini, a vest je danas zatekla i rastužila mnoge. Brojni poznati oprostili su se od nje, a tugu i šok izrazila je i… »
Poznato mesto i vreme sahrane Ljiljane Jorgovanović
Večernje novosti pre 2 dana
LjILjANA Jorgovanović, čuveni srpski tekstopisac i novinarka, preminula je juče posle teške bolesti, a poznato je i kada će biti sahranjena. FOTO: Depositphotos Porodica je donela odluku o vremenu i mestu njenog odlaska na večni počinak. Ljiljana će biti… »
"Volela je život, imala je planove i radovala im se" Milica Pavlović slomljena od bola zbog smrti Ljiljane Jorgovanović…
Blic pre 2 dana
Njena biografija uključuje pisanje i saradnju sa mnogim poznatim muzičarima bivše Jugoslavije Milica je rekla da je uživala u vremenu provedenom sa Ljiljanom Tekstopisac i novinarka Ljiljana Jorgovanović umrla je u 66. godini. Tim povodom sada se… »
Ljilja Jorgovanović je za Zdravka Čolića napisala ovaj veliki hit: Posvetio ga je čuvenoj glumici (FOTO)
Nova pre 2 dana
Ljiljana Jorgovanović ostavila je iza sebe veliki broj hitova, a za Zdravka Čolića napisala je pesmu "Noć mi te duguje" koja je godinama rado slušana. Malo je poznato da je Zdravko ovu Ljiljinu pesmu posvetio jednoj glumici, koja je osvojila njegovo srce… »
"Umrla je moja Ljiljana, slomljena sam": Milica Pavlović van sebe zbog smrti bliske prijateljice
Mondo pre 2 dana
Milica Pavlović oprostila se dirljivim rečima od legendarne tekstopisateljke Ljiljane Jorgovanović, koja je juče preminula u 66. godini. Popularna pevačica istakla je koliko je cenila i poštovala Ljiljanu, s kojom je imala uspešnu i plodnu saradnju… »
Odlazak srpskog tekstopisca i novinarke pisala je hitove za Čolu, Cecu, Lukasa. Umrla Ljilja Jorgovanović u 66. godini
Dnevnik pre 2 dana
Bila je jedan od najuspešnijih domaćih tekstopisaca i godinama je sarađivala sa velikom Marinom Tucaković. Napisala je brojne hitove za Cecu, Zdravka Čolića, Acu Lukasa... Novinarstvom je počela da se bavi osamdesetih godina u "Studentu", a na pitanje… »
Umrla najbolja drugarica Marine Tucaković, zajedno su pravile megahitove
Svet & Skandal pre 2 dana
Tekstopisac Ljiljana Jorgovanović umrla je u 66. godini psole duge i teške bolesti. Ljiljana je pisala tekstove za Zdravka Čolića, Cecu Ražnatović, Milicu Pavlović, Željka Joksimovića i Džeja Radmanovskog, a sarađivala je sa Marinom Tucaković. Mnoge… »
„Samo je članovima najuže porodice rekla da je bolesna“: Mili otkrio detalje borbe Ljilje Jorgovanović
Nova pre 2 dana
Novinar i tekstopisac Ljiljana Jorgovanović preminula je u 66. godini, ostaviši iza sebe dubok trag u domaćoj zabavnoj muzici. Aleksandar Milić Mili duboko je potrešen smrću Ljilje Jorgovanović, sa kojom je više od dve decenije radio. Kako je rekao… »
Poznato vreme i mesto sahrane autorke Ljiljane Jorgovanović
B92 pre 2 dana
Tekstopisac i novinarka Ljiljana Jorgovanović, koja je preminula od posledica teške bolesti u 66. godini, biće sahranjena u rodnom Požarevcu. Članovi njene porodice, prijatelji, saradnici i svi koji su je voleli ispratiće tvorca brojnih hitova na večni… »
Poznato vreme i mesto sahrane Ljiljane Jorgovanović!
Alo pre 2 dana
Evo kada će biti ispraćena na večni počinak. Poznata noinarka i tekstopisac, Ljiljana Jorgovanović premiula je u 66. godini, nakon borbe sa teškom bolešću. Ljiljanu će najvoljeniji ispratiti na večni počinak u četvrtak, 27. novembra… »
"Noć mi te duguje", "lepi grome moj", "romale, romali": Pesme zbog kojih plačemo i veslimo se, a napisala ih je LJilja…
LjILjANA Jorgovanović, srpski tekstopisac i novinar, umrla je u 66. godini života nakon borbe sa teškom bolešću. Foto: Grand printskrin Estrada duboko žali za njenim odlaskom, a prvi su se oglasili Milica Pavlović, Aleksandar Milić Mili i Saša Lazić… »
Ovo su hitovi koje je napisala Ljilja Jorgovanović: Uz neke su se prolile reke suza, osvojili su ceo Balkan
Telegraf pre 2 dana
U srpskoj kulturnoj zajednici zavladala je tuga, čuveni tekstopisac i novinarka Ljiljana Jorgovanović preminula je u 66. godini nakon teške bolesti. Njeno ime ostaje upisano u istoriju domaće muzike, zahvaljujući stotinama pesama koje je osmislila i… »
Ljilja je Čoli napisala čuveni hit "Noć mi te duguje": Stihove je posvetio fatalnoj glumici koju je ludo voleo
Telegraf pre 2 dana
U svojoj bogatoj karijeri, Ljiljana Jorgovanović napisala je brojne evrgrin pesme, a jedna od najlepših svakako jeste pesma "Noć mi te duguje" koju je napisala za Zdravka Čolića. Naime, reči koje mu je Ljiljana napisala, Čola je posvetio ženi u koju je… »
"Samo je članovima najuže porodice rekla da je bolesna..." Mili progovorio o borbi Ljilje Jorgovanović
Telegraf pre 2 dana
Juče, 23. novembra, preminula je Ljiljana Jorgovanović, čuveni tekstopisac i saradnica Marine Tucaković. Ljilja je svet napustila u 66. godini života nakon teške bolesti. Mnoge estradne ličnosti se opraštaju od nje, a među njima i kompozitor Aleksandar… »
Pesme zbog kojih plačemo i veslimo se, a napisala ih je Ljilja Jorgovanović: "Noć mi te duguje", "Lepi grome moj", "Romale…
Kurir pre 2 dana
Ljiljana Jorgovanović, srpski tekstopisac i novinar, umrla je u 66. godini života nakon borbe sa teškom bolešću. Estrada duboko žali za njenim odlaskom, a prvi su se oglasili Milica Pavlović, Aleksandar Milić Mili i Saša Lazić. Ljilja je bila jako bitan… »
"Samo je porodici rekla da je bolesna" Mili skrhan zbog smrti Ljiljane Jorgovanović: "Skromna, a veličanstvena"
Blic pre 2 dana
Rad na novom projektu Miligrama prekinut je zbog njenog iznenadnog odlaska. Njeno delo je imalo velik uticaj na muzičku scenu bivše Jugoslavije, posebno kroz saradnju sa Marinom Tucaković. Kompozitor Aleksandar Milić Mili, oprostio se od svoje saradnice… »
Očekuje se veliki broj javnih ličnosti: Poznato mesto sahrane Ljiljane Jorgovanović
Mondo pre 2 dana
Čuvena novinarka i tekstopisac Ljiljana Jorgovanović je umrla u 66. godini, a sada je poznato i mesto sahrane. Ona će počivati u Požarevcu. Ljiljana Jorgovanović biće sahranjena 27. novembra u Požarevcu, gradu u kojem je rođena. Na večni počinak… »
Milica Pavlović slomjena od bola zbog smrti tekstopisca Otišla je moja Ljiljana, počivaj u miru draga moja prijateljice...
Kurir pre 2 dana
Milica Pavlović se dirljivim rečima oprostila od čuvene Ljiljane Jorgovanović koja je preminula juče u 66.godini, a sa kojom je uspešno sarađivala. Muzička zvezda izuzetno je cenila i poštovala tekstopisca koja je obeležila njenu karijeru. Cenila i… »
"Do poslednjeg dana imala je osmeh" Mili teško podneo odlazak Ljilje Jorgovanović: Radili su 25 godina zajedno, velika nepravda…
Kurir pre 2 dana
Kompozitor Aleksandra Milić Mili bio je dugogodišnji saradnik Ljiljane Jorgovanović, čuvenog tekstopisca, saradnice Marine Tucaković, koja je preminula u 66. godini. Njega je vest o njenom odlasku pogodila, a do poslednjeg dana su radili na novom… »
Poznato kada će i gde biti sahranjena Ljilja Jorgovanović
Nova pre 2 dana
Čuveni srpski tekstopisac i novinarka, Ljiljana Jorgovanović, preminula je juče nakon teške bolesti u svojoj 66 godini. Kako Telegraf saznaje, Ljiljana će biti sahranjena u rodnom Požarevcu. Na večni počinak će je porodica, ali i najbliži saradnici i… »
„Noć mi te duguje“, „Slavija“, „Lepi grome moj“: Ove hitove je pisala Ljilja Jorgovanović
Nova pre 2 dana
Novinar i tekstopisac Ljiljana Jorgovanović preminula je u 66. godini. Ljilja je karijeru trekstopisca počela krajem devedesetih, uz Marinu Tucaković sa kojom je vremenom postala veoma bliska. Vremenom je i sama napisala neke od najvećih hitova domaće… »
"Do poslednjeg dana imala je osmeh", Mili se potresnim rečima oprostio od Ljilje Jorgovanović
Alo pre 2 dana
Kompozitor u šoku zbog dugogodišnje saradnice. Kompozitor Aleksandra Milić Mili bio je dugogodišnji saradnik Ljiljane Jorgovanović, čuvenog tekstopisca, saradnice Marine Tucaković, koja je preminula u 66. godini. Njega je vest o njenom odlasku pogodila… »
S Marinom išla kod šanera, pa se zbližile i stvorile vanvremenske hitove: Evo ko je bila Ljilja Jorgovanović
Telegraf pre 2 dana
Ljiljana Jorgovanović preminula je juče, 23. novembra, u 66. godini nakon teške bolesti. Iza nje ostaje neizbrisiv trag kroz stihove koji su postali evergrini, ali i priče o profesionalnom novinarstvu i saradnji sa nekim od najvećih imena srpske estrade… »
Otišla je moja Ljiljana, počivaj u miru draga moja prijateljice: Milica Pavlović slomljena od bola zbog smrti tekstopisca
PEVAČICA Milica Pavlović se dirljivim rečima oprostila od čuvene Ljiljane Jorgovanović koja je preminula juče u 66.godini, a sa kojom je uspešno sarađivala. Foto: Nikola Radišić Muzička zvezda izuzetno je cenila i poštovala tekstopisca koja je obeležila… »
Milica Pavlović slomljena zbog smrti Ljilje Jorgovanović: "Moja Ljiljana... Imala je planove i radovala im se"
Telegraf pre 2 dana
Milica Pavlović oglasila se bolnom izjavom, nakon vesti o smrti Ljiljane Jorgovanović, žene koja je bila jedan od najuspešnijih domaćih tekstopisaca. Milica i Ljilja blisko su sarađivale godinama unazad, pa je Jorgovanovićeva potpisana kao autorka… »
Vesti dana »
Željko Obradović podneo neopozivu ostavku, Partizan traži novog trenera posle poraza od Panatinaikosa
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 115 povezanih