Povezane vesti
"Dotakla sam dno" Katarina Živković priznala kroz šta je prolazila: "Znala sam da gore od ovoga ne može"
Alo pre 1 dan
Pevačica otvorila dušu. Pevačica Katarina Živković iskreno je progovorila o svom životu i priznala da li je zadovoljna sobom, šta bi volela da promeni, ali i koliko je pogrešnih odluka donosila. Istakla je i da godinama ne uspeva da pronađe prave ljude u… »
"Dotakla sam dno dna", Kaća Živković o bivšem, nasilju i lošem izboru prijatelja: "Znala sam da gore ne može"
Telegraf pre 1 dan
"Dotakla sam dno" Pevačica Katarina Živkoviću emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" pričala je o tome da li je zadovoljna sobom, šta bi sve promenila, a onda je istakla i koliko je pogrešnih odluka imala, ali i šta se desilo sa jednom veoma… »
Vesti dana »
(Foto) raste broj žrtava u stravičnom požaru: Vatra potpuno progutala solitere u Hong Kongu: Više od 200 ljudi nestalo, jedna stvar napravila pakao
Blic pre 22 minutajoš 35 povezanih
Željko Obradović podneo neopozivu ostavku, Partizan traži novog trenera posle poraza od Panatinaikosa
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 115 povezanih
Sneg će padati u Srbiji u toku noći: Pašće i velika količina kiše, oglasio se RHMZ
Mondo pre 52 minutajoš 37 povezanih