Povezane vesti
Aca Sofronijević doneo važnu odluku: Otkrio kako je izgledao trenutak kada je saznao da će postati otac: "Kolege me…
Alo pre 2 dana
Otkrio je da li je spreman za ulogu oca. Aca Sofronijević nedavno je objavio srećne vesti, da je njegova supruga Kosana u blagoslovenom stanju. Nedavno osim što je otkrio kako se njegova supruga oseća, prisetio se i trenutka kada su saznali da će postati… »
"Kolege mi govore: Videćeš kako je to" Aca Sofronijević otkrio kako je izgledao trenutak kad je saznao da će postati otac…
Blic pre 2 dana
Sofronijević je opisao trenutak kada su saznali da će postati roditelji kao vrlo emotivan i poseban. Izrazio je spremnost za ulogu oca i radost zbog predstojećih promena. Aca Sofronijević nedavno je podelio srećne vesti, da je njegova supruga Kosana… »
Vesti dana »
Država će se zadužiti da bi obezbedila novac za eventualni otkup ruskog udela u NIS-u
Vesti online pre 10 minutajoš 31 povezana
Orban poručio: Šta od nafte budemo imali mi, i vi ćete! Predsednik Vučić: Građani ne treba da brinu, iako nismo dobili pozitivan signal iz SAD
Kurir pre 20 minutajoš 62 povezane
Putin prvi put progovorio o Lavrovu: Evo šta kaže o glasinama da je šef diplomatije skrajnut, pomenuo i Evropu: "Nećemo napasti"
Blic pre 2 satajoš 34 povezane
Ističu sati za NIS: Prestanak rada rafinerije ako ne stigne "zeleno svetlo" iz Vašingtona
NIN pre 45 minutajoš 50 povezanih
Oglasio se menadžer Željka Obradovića: Javio se u toku "Žocovog" leta iz Atine za Beograd
Mondo pre 15 minutajoš 47 povezanih