Povezane vesti
"Možda je to srce moglo živeti u nekom drugom, ali nije bilo šanse" Ekskluzivna ispovest poznatog golmana kojem su ubijeni…
Blic pre 14 sati
Branko Pušica osuđen je na 18 godina zatvora za dvostruko ubistvo u Arilju i nedozvoljeno držanje oružja Nenad Novaković opisuje tragično ubistvo svog brata Predraga i snaje Ivane tokom novogodišnje noći "Jedanaest meseci sam živeo sa ubeđenjem da je… »
Potresna ispovest brata ubijenog: "Uništio mu je svaki vitalni organ"
Alo pre 16 sati
"Jedanaest meseci sam živeo sa ubeđenjem da je možda trebalo da doniram bratove organe, možda je njegovo srce trebalo da živi u nekom drugom i da kažem - tu je moj brat. Međutim, kada je sudija čitao presudu ubici shvatio sam da nije bilo šanse za to. On… »
Upravo na Blic TV: Ekskluzivna ispovest poznatog golmana čiji su brat i snaja svirepo ubijenu u Arilju
Blic pre 1 dan
Specijalna emisija na Blic televiziji istražuje slučaj dvostrukog ubistva u Arilju Branko Pušica osuđen je na 18 godina zatvora za ubistvo Ivane i Predraga Novakovića Specijalna emisija koja upravo počinje na Blic televiziji donosi priču o jednom od… »
Vesti dana »
Blizu Bele kuće iz vatrenog oružja pogođena dva pripadnika Nacionalne garde, napadač priveden
Beta pre 39 minutajoš 6 povezanih
Furiozna poslednja četvrtina Zvezde: Olimpijakos je srušen u Areni
Danas pre 59 minutajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak, 27. novembar: Danas oblačno i hladnije s kišom i snegom
Beta pre 54 minutajoš 2 povezane
Sijarto: Saradnja naše dve zemlje na polju energetike je strateške prirode
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Muškarac star 56 godina stradao u eksploziji ručne bombe kod Zubinog Potoka
Danas pre 2 satajoš 1 povezana