Povezane vesti

Bivši ministar Tomislav Momirović oglasio se prvi put o optužbama koje mu se stavljaju na teret

Bivši ministar Tomislav Momirović oglasio se prvi put o optužbama koje mu se stavljaju na teret

Pravda pre 31 dana
Bivši ministar Tomislav Momirović oglasio se na društvenim mrežama povodom današnjeg saopštenja Tužilaštva za organizovani kriminal, a koje protiv njega vodi istragu u slučaju zloupotrebe položaja i pronevere državnih sredstava tokom rekonstrukcije pruge… »
Momirović optužio TOK da zloupotrebljava ovlašćenja: "Krše mi pretpostavku nevinosti"

Momirović optužio TOK da zloupotrebljava ovlašćenja: "Krše mi pretpostavku nevinosti"

Glas Zaječara pre 31 dana
Bivši ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović ocenio je danas da Javno tužilaštvo za organizovani kriminal (JTOK) "zloupotrebljava svoja ovlašćenja" i krši njegovu pretpostavku nevinosti, ocenivši da je ta institucija u svom poslednjem… »
Oglasio se bivši ministar Tomislav Momirović prvi put posle godinu dana

NIN pre 31 dana
Bivši ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović oglasilo se na društvenoj mreži "Instagram" povodom saopštenja Javnog tužilaštva za organizovani kriminal. Inače, ovo je Momirovićevo prvo oglašavanje posle godinu dana. "Kao neko ko veruje… »
Tomislav Momirović: Tužilaštvo vodi protiv mene postupak bez dokaza

Tomislav Momirović: Tužilaštvo vodi protiv mene postupak bez dokaza

Vreme pre 31 dana
Posle godinu dana ćutanja, Tomislav Momirović se prvi put oglasio i optužio Tužilaštvo za organizovani kriminal da negira ulogu suda i širi „neutemeljene tvrdnje“ o navodnoj šteti od 115 miliona evra. Bivši ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav… »
Momirović: JTOK da prestane da zloupotrebljava ovlašćenja, krše mi pretpostavku nevinosti

Momirović: JTOK da prestane da zloupotrebljava ovlašćenja, krše mi pretpostavku nevinosti

Danas pre 31 dana
Bivši ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović ocenio je danas da Javno tužilaštvo za organizovani kriminal (JTOK) „zloupotrebljava svoja ovlašćenja“ i krši njegovu pretpostavku nevinosti, ocenivši da je ta institucija u svom poslednjem… »

Blic 25.11.2025
Izrazio je odlučnost da dokaže svoju nevinost pred institucijama i pozvao tužilaštvo na zakonito postupanje Naglašava da su izneseni podaci o šteti od 115 miliona evra neutemeljeni i da postupak nije povezan sa padom nastrešnice u Novom Sadu Bivši… »

Vesti dana »