Povezane vesti

Asmin poručio Staniji da je prošlost: Priznao da ga starleta više ne zanima!

Asmin poručio Staniji da je prošlost: Priznao da ga starleta više ne zanima!

Alo pre 1 minut
Tokom njegove svađe sa Urošem Stanićem, Durdžić je otkrio kako razmišlja o odnosu sa bivšom. Asmin Durdžić ušao je u Elitu 9 kao zauzet muškarac, sa ciljem da se bori za istinu. Ipak, njegova veza sa Stanijom Dobrojević pukla je tokom učešća u pomenutom… »
"Stanija je moja prošlost, više me ne zanima" Asmin Durdžić stavio tačku na odnos sa starletom: Svi zanemeli

"Stanija je moja prošlost, više me ne zanima" Asmin Durdžić stavio tačku na odnos sa starletom: Svi zanemeli

Kurir pre 21 minuta
Rijaliti učesnik Asmin Durdžić ušao je u " Elitu 9" kao zauzet muškarac koji ima nameru da dobije starateljstvo nad detetom i obračuna se sa bivšom partnerkom Aneli Ahmić. Ipak, njegova veza sa Stanijom Dobrojević pukla je tokom učešća u pomenutom šou… »
"Stanija je moja prošlost, više me ne zanima" Alibaba stavio konačnu tačku na odnos sa starletom: Svi zanemeli

"Stanija je moja prošlost, više me ne zanima" Alibaba stavio konačnu tačku na odnos sa starletom: Svi zanemeli

Blic pre 25 minuta
Asminov otac Mustafa iskritikovao je sina Asmina Mustafa se nada pomirenju Asmina i Aneli Ahmić zbog njihove ćerke Nore. Asmin Durdžić ušao je u Elitu 9 kao zauzet muškarac. Ipak, njegova veza sa Stanijom Dobrojević pukla je tokom učešća u pomenutom šou… »

Vesti dana »

RHMZ upozorava na jači sneg u ovim predelima

RHMZ upozorava na jači sneg u ovim predelima

NIN pre 4 satijoš 30 povezanih
Nastavak sednice Skupštine Srbije sutra u 10 časova

Nastavak sednice Skupštine Srbije sutra u 10 časova

Danas pre 42 minutajoš 36 povezanih
U Novom Sadu skup podrške profesorki Jeleni Kleut

U Novom Sadu skup podrške profesorki Jeleni Kleut

Beta pre 1 satjoš 15 povezanih
Kozma: Zajednički da uklonimo Ćacilend

Kozma: Zajednički da uklonimo Ćacilend