Povezane vesti
Asmin poručio Staniji da je prošlost: Priznao da ga starleta više ne zanima!
Alo 26.11.2025
Tokom njegove svađe sa Urošem Stanićem, Durdžić je otkrio kako razmišlja o odnosu sa bivšom. Asmin Durdžić ušao je u Elitu 9 kao zauzet muškarac, sa ciljem da se bori za istinu. Ipak, njegova veza sa Stanijom Dobrojević pukla je tokom učešća u pomenutom… »
"Stanija je moja prošlost, više me ne zanima" Asmin Durdžić stavio tačku na odnos sa starletom: Svi zanemeli
Kurir 26.11.2025
Rijaliti učesnik Asmin Durdžić ušao je u " Elitu 9" kao zauzet muškarac koji ima nameru da dobije starateljstvo nad detetom i obračuna se sa bivšom partnerkom Aneli Ahmić. Ipak, njegova veza sa Stanijom Dobrojević pukla je tokom učešća u pomenutom šou… »
"Stanija je moja prošlost, više me ne zanima" Alibaba stavio konačnu tačku na odnos sa starletom: Svi zanemeli
Blic 26.11.2025
Asminov otac Mustafa iskritikovao je sina Asmina Mustafa se nada pomirenju Asmina i Aneli Ahmić zbog njihove ćerke Nore. Asmin Durdžić ušao je u Elitu 9 kao zauzet muškarac. Ipak, njegova veza sa Stanijom Dobrojević pukla je tokom učešća u pomenutom šou… »
Vesti dana »
"Jedini ste poslanik na kojeg je sletela muva" Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu o izmenama seta izbornih zakona, Janjić i Jovanov u klinču (video)
Blic pre 37 minutajoš 43 povezane
Izrael pogodio sedam vozila na jugu Libana, 12 ljudi poginulo
Radio sto plus pre 17 minutajoš 32 povezane
Ovo je najgori plasman Srbije u istoriji evrovizije: Te godine nismo prošli ni u finale
Blic pre 3 satajoš 72 povezane
'Nismo zadovoljni', kaže ministarka energetike Srbije o novoj ponudi MOL-a
BBC News pre 4 satijoš 26 povezanih