Povezane vesti
Asmin poručio Staniji da je prošlost: Priznao da ga starleta više ne zanima!
Alo pre 1 minut
Tokom njegove svađe sa Urošem Stanićem, Durdžić je otkrio kako razmišlja o odnosu sa bivšom. Asmin Durdžić ušao je u Elitu 9 kao zauzet muškarac, sa ciljem da se bori za istinu. Ipak, njegova veza sa Stanijom Dobrojević pukla je tokom učešća u pomenutom… »
"Stanija je moja prošlost, više me ne zanima" Asmin Durdžić stavio tačku na odnos sa starletom: Svi zanemeli
Kurir pre 21 minuta
Rijaliti učesnik Asmin Durdžić ušao je u " Elitu 9" kao zauzet muškarac koji ima nameru da dobije starateljstvo nad detetom i obračuna se sa bivšom partnerkom Aneli Ahmić. Ipak, njegova veza sa Stanijom Dobrojević pukla je tokom učešća u pomenutom šou… »
"Stanija je moja prošlost, više me ne zanima" Alibaba stavio konačnu tačku na odnos sa starletom: Svi zanemeli
Blic pre 25 minuta
Asminov otac Mustafa iskritikovao je sina Asmina Mustafa se nada pomirenju Asmina i Aneli Ahmić zbog njihove ćerke Nore. Asmin Durdžić ušao je u Elitu 9 kao zauzet muškarac. Ipak, njegova veza sa Stanijom Dobrojević pukla je tokom učešća u pomenutom šou… »
Vesti dana »
Željko Obradović podneo neopozivu ostavku nakon poraza Partizana od Panatinaikosa
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 103 povezane