Povezane vesti
Crveno-beli videli svu silinu kraljevskog kluba: Embape postigao četiri gola, njegov tim opet jedva dobio!
Telegraf 26.11.2025
Čitava Grčka je mogla da vidi apsolutnu magiju na svojoj teritoriji. Fudbaleri Olimpijakosa su pretrpeli poraz od Real Madrida sa 4:3, a sva četiri gola za španski klub je postigao Kilijan Embape, dok su tri došla u rasponu od sedam minuta! Olimpijakos… »
Liga šampiona: Mbape je kralj Madrida, Liverpul ponižen na Enfildu, "ludnica" u Londonu i Parizu
Večernje novosti 26.11.2025
Uzbudljivo veče u Ligi šampiona. U terminu od 21 čas odigrano je sedam utakmica, a najveće uzbuđenje viđeno je u Atini, Parizu i u Liverpulu. FOTO: Tanjug/AP Olimpijakos je dočekao Real Madrid (3:4), golovi su prštali na sve strane, a svega sedam minuta… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje na ledenu kišu u Timočkoj krajini, sutra olujni vetar
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih
FOTO, VIDEO Evroposlanik položio venac kod nadstrešnice u Novom Sadu: Sastao se sa profesorima i studentima
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih
VIDEO Akcija "Zajedno uz studente" u Beogradu: Bazar, potpisi podrške studentima...
Radio 021 pre 14 minutajoš 17 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih