Povezane vesti
"Ko je na tapetu za skidanje glave?" Knežević poručio Spajiću: Sprema se seča knezova
Večernje novosti pre 3 sata
PREDSEDNIK DNP-a Milan Knežević postavio je danas na premijerskom satu pitanje premijeru Milojku Spajiću da li je spreman da razgovara sa meštanima Botuna. Milan Knežević, Foto Skupština CG .- Što bi rekli Novi fosili kako je dobro viđeti vas opet. Drago… »
"Da ja instaliram WC šolju kod vas, moja je začepljena" Urnebesan govor Milana Kneževića u Skupštini, nije štedeo Spajića -…
Kurir pre 5 sati
Jedna od glavnih tema je izgradnja kolektora u mestu Botun i pobuna meštana zbog tog plana vlasti. U uvodnom obraćanju predsednik DNP Milan Knežević je rekao: - Što bi rekli Novi fosili - kako je lepo videti vas opet. Drago mi je da vidim ovoliko ljudi u… »
Knežević Spajiću: Imam stomačne probleme, mogu li da napravim WC šolju u Vašem stanu jer je moja začepljena? E to vi radite…
Alo pre 5 sati
Predsednik DNP-a Milan Knežević na premijerskom satu pitao je premijera Milojka Spajića da li je spreman da razgovara sa stanovnicima Botuna. U uvodnom, ironično-emotivnom obraćanju Knežević je rekao: „Što bi rekli Novi fosili — kako je lepo videti vas… »
Vesti dana »
Teretnjaci na Batrovcima čekaju da izađu iz Srbije i po 8 sati
Telegraf pre 44 minutajoš 33 povezane
Skupština Srbije završila rad za danas, nastavak sednice sutra u 10 časova
RTV pre 14 minutajoš 35 povezanih
Orban poručio: Šta od nafte budemo imali mi, i vi ćete! Predsednik Vučić: Građani ne treba da brinu iako nismo dobili pozitivan signal iz SAD
Kurir pre 49 minutajoš 65 povezanih
Doček Željka Obradovića: Navijači na aerodromu tražili da ostane trener Partizana
BBC News pre 25 minutajoš 83 povezane