Povezane vesti
Dugo ga nema: Putin otkrio gde je Lavrov
Alo pre 39 minuta
Komentarišući odsustvo ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova na međunarodnim događajima, ruski lider Vladimir Putin je rekao da se on sprema za sastanak sa američkim partnerima. Putin je rekao da su besmislice glasine da je ministar Lavrov… »
"Lavrov nije pao u nemilost": Putin: On ima svoj raspored rada, javlja mi se!
Kurir pre 2 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin odbacio je kao besmislice glasine da je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov "pao u nemilost". - To je besmislica, on nije pao u nemilost. On ima svoj raspored rada, javljao mi se, rekao mi šta će raditi i u koje… »
Pao u nemilost? Putin otkrio zašto nema Lavrova
Večernje novosti pre 4 sati
KOMENTARIŠUĆI odsustvo ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova na međunarodnim događajima, ruski lider Vladimir Putin je rekao da se on sprema za sastanak sa američkim partnerima. Foto: Profimedia Putin je rekao da su besmislice glasine da je… »
Vesti dana »
"A gde sad nađoste Orbana?" Skupština završila rad, nastavak u petak, na sednici se povela rasprava i o prisluškivanju: "Vaša je želja da nas dvojica pijemo kafu i pričamo o vama, toliko mogu da vam učinim" (video)
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih
Vučić sa Orbanom u Subotici o zajedničkim projektima i odnosima Srbije i Mađarske
Radio sto plus pre 50 minutajoš 67 povezanih
VIDEO Evroliga reagovala na scene iz Beograda, jake reči zbog dočeka za Željka Obradovića
Nova pre 5 minutajoš 97 povezanih