Povezane vesti
Maja priznala da li bi bila sa Filipom "Moje veze imaju težinu", Alibabina reakcija govori više od hiljadu reči (video)
Blic pre 1 dan
Filip smatra da bi veza između njih dvoje mogla narušiti njihov prijateljski odnos. Stanija Dobrojević komentariše mogućnost pomirenja između Asmina i Aneli. U rijalitiju "Elita 9" Maja Marinković ponovo je bila u centru pažnje. Povela se priča o njenom… »
Filip progovorio o ulasku u vezu sa Majom: Marinkovićeva jedno jasno stavila do znanja: "Moje veze imaju težinu!"
Alo pre 1 dan
Tvrde da ne žele da pokvare prijateljstvo. U aktuelnom rijalitiju Maja Marinković ponovo se našla u centru pažnje i to zbog odnosa sa Filipom Đukićem, za koga tvrdi da su samo drugari. Jasno je stavila do znanja kakav stav ima o celoj situaciji. - Već… »
Vesti dana »
Kreni-Promeni podneo krivičnu prijavu protiv Darka Glišića i Miloša Pavlovića zbog Ćacilenda
Nova pre 1 satjoš 22 povezane
Pritisak vlasti na TOK dostiže vrhunac: Jedan od razloga i pominjanje braće Vučić u novim skaj prepiskama?
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
Urušavanje puta u Kragujevcu: Grad demantuje Inobačku – "Nismo dobili nikakvo upozorenje"
Moj Novi Sad pre 11 minutajoš 35 povezanih