Povezane vesti
Pevačica imala gej aferu Devojka joj pred majkom raspalila šamar u kafani!
Alo pre 26 dana
Evo o kome se radi! Jovana Tomić Matora trenutno boravi u aktuelnom rijalitiju, u koju je ušla zajedno sa devojkom Draganom Stojančević, a njihova romansa započela je još u prethodnoj sezoni pomenutog projekta. Ljubavni život bivše rijaliti zvezde pun je… »
"Bila sam sa udatom pevačicom" Razotkrivena gej afera na estradi: Njen muž me je odveo na razgovor, čula sam da više nije…
Kurir pre 26 dana
Jovana Tomić Matora trenutno boravi u Eliti 9, u koju je ušla rame uz rame sa Draganom Stojančević, a njihova romansa započela je još u Eliti 8. Ljubavni život bivše rijaliti zvezde pun je uspona i padova, a Matora je nedavno progovorila i o emotivnim… »
Vesti dana »
Tužilaštvo najavilo žalbu na odluku Višeg suda da obustavi postupak protiv Vesića, Tanasković i Dimoski
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 50 povezanih
Stefanović (SSP) o ambasadorskoj konferenciji: Vučić govorio kao Milošević pre pada s vlasti
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
Ruski Savet Federacije predlaže obnovu odnosa sa SAD i distanciranje od politike Saveta Evrope
Euronews pre 48 minutajoš 44 povezane
Upozorenje RHMZ za istočnu Srbiju: Očekuju se padavine i vetar, na planinama do 40 cm snega
Nedeljnik pre 2 satajoš 55 povezanih