Повезане вести
Писац Дејтонског споразума за ББЦ: 'Сада сам и поносан и тужан'
BBC News 28.11.2025
Џејмс О'Брајен био је један од кључних дипломата САД који је пре три деценије крстарио Балканом у покушајима да оконча сукобе. Мастило његовог пенкала цртало је скицу краја крвавих ратова у којима се распадала Југославија у… »
Писац Дејтонског споразума за ББЦ: ‘Сада сам и поносан и тужан’
Данас 28.11.2025
Мастило његовог пенкала цртало је скицу краја крвавих ратова у којима се распадала Југославија у последњој деценији 20. века. Џејмс О’Брајен био је један од кључних дипломата Сједињених Држава који је крстарио Балканом у… »
НИН 28.11.2025
Мастило његовог пенкала цртало је скицу краја крвавих ратова у којима се распадала Југославија у последњој деценији 20. века. Џејмс О'Брајен био је један од кључних дипломата Сједињених Држава који је крстарио Балканом у… »
Писац Дејтонског споразума за ББЦ: ‘Сада сам и поносан и тужан’
Јужне вести 28.11.2025
ББЦ Џејмс О’Брајен био је један од кључних дипломата Сједињених Држава који је 1990-их крстарио Балканом у покушајима да оконча сукобе Мастило његовог пенкала цртало је скицу краја крвавих ратова у којима се распадала… »
Радио 021 28.11.2025
Џејмс О'Брајен био је један од кључних дипломата САД који је пре три деценије крстарио Балканом у покушајима да оконча сукобе. ББЦ Џејмс О'Брајен био је један од кључних дипломата Сједињених Држава који је 1990-их крстарио… »
Вести дана »
Временска прогноза за среду, 28. јануар: Облачно, понегде пролазна киша
Бета пре 1 сатјош 2 повезане
То је то, управо стигла потврда из Украјине! Огласио се шеф дипломатије: "Зеленски је спреман!"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Вербић о скупу „Знање је моћ“: Да није било говора ректора Ђокића, ја бих рекао да је ово била приредба
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Драма у Хјустону: Авион НАСА слетео "на стомак", севнуо пламен (видео)
Курир пре 1 сатјош 1 повезана