Повезане вести
Писац Дејтонског споразума за ББЦ: 'Сада сам и поносан и тужан'
BBC News 28.11.2025
Џејмс О'Брајен био је један од кључних дипломата САД који је пре три деценије крстарио Балканом у покушајима да оконча сукобе. Мастило његовог пенкала цртало је скицу краја крвавих ратова у којима се распадала Југославија у… »
Писац Дејтонског споразума за ББЦ: ‘Сада сам и поносан и тужан’
Данас 28.11.2025
Мастило његовог пенкала цртало је скицу краја крвавих ратова у којима се распадала Југославија у последњој деценији 20. века. Џејмс О’Брајен био је један од кључних дипломата Сједињених Држава који је крстарио Балканом у… »
НИН 28.11.2025
Мастило његовог пенкала цртало је скицу краја крвавих ратова у којима се распадала Југославија у последњој деценији 20. века. Џејмс О'Брајен био је један од кључних дипломата Сједињених Држава који је крстарио Балканом у… »
Радио 021 28.11.2025
Џејмс О'Брајен био је један од кључних дипломата САД који је пре три деценије крстарио Балканом у покушајима да оконча сукобе. ББЦ Џејмс О'Брајен био је један од кључних дипломата Сједињених Држава који је 1990-их крстарио… »
Писац Дејтонског споразума за ББЦ: ‘Сада сам и поносан и тужан’
Јужне вести 28.11.2025
ББЦ Џејмс О’Брајен био је један од кључних дипломата Сједињених Држава који је 1990-их крстарио Балканом у покушајима да оконча сукобе Мастило његовог пенкала цртало је скицу краја крвавих ратова у којима се распадала… »
Вести дана »
Парламентарни избори у Мађарској, биралишта отворена у шест сати
Спутник пре 19 минутајош 4 повезане
Крагујевац: Временска прогноза за наредну седмицу (од 13. до 19. априла)
Прессек пре 24 минутајош 5 повезаних
На данашњи дан, 12. април: Рођена Монсерат Кабаље, умро Френклин Делано Рузвелт, Јуриј Гагарин начинио круг око Земље...
Н1 Инфо пре 29 минутајош 3 повезане