Povezane vesti

Pisac Dejtonskog sporazuma za BBC: 'Sada sam i ponosan i tužan'

BBC News pre 10 minuta
Džejms O'Brajen bio je jedan od ključnih diplomata SAD koji je pre tri decenije krstario Balkanom u pokušajima da okonča sukobe. Mastilo njegovog penkala crtalo je skicu kraja krvavih ratova u kojima se raspadala Jugoslavija u poslednjoj deceniji 20… »
Pisac Dejtonskog sporazuma za BBC: ‘Sada sam i ponosan i tužan’

Danas pre 3 sata
Mastilo njegovog penkala crtalo je skicu kraja krvavih ratova u kojima se raspadala Jugoslavija u poslednjoj deceniji 20. veka. Džejms O’Brajen bio je jedan od ključnih diplomata Sjedinjenih Država koji je krstario Balkanom u pokušajima da okonča sukobe… »

NIN pre 3 sata
Mastilo njegovog penkala crtalo je skicu kraja krvavih ratova u kojima se raspadala Jugoslavija u poslednjoj deceniji 20. veka. Džejms O'Brajen bio je jedan od ključnih diplomata Sjedinjenih Država koji je krstario Balkanom u pokušajima da okonča sukobe… »

Radio 021 pre 3 sata
Džejms O'Brajen bio je jedan od ključnih diplomata SAD koji je pre tri decenije krstario Balkanom u pokušajima da okonča sukobe. BBC Džejms O'Brajen bio je jedan od ključnih diplomata Sjedinjenih Država koji je 1990-ih krstario Balkanom u pokušajima da… »

Južne vesti pre 3 sata
BBC Džejms O’Brajen bio je jedan od ključnih diplomata Sjedinjenih Država koji je 1990-ih krstario Balkanom u pokušajima da okonča sukobe Mastilo njegovog penkala crtalo je skicu kraja krvavih ratova u kojima se raspadala Jugoslavija u poslednjoj… »

Vesti dana »