Povezane vesti
Danica Grujičić: Ne kajem se što sam bila ministarka, Vučić je lagao i mene, i ceo narod
Glas Zaječara 28.11.2025
Prof. dr Danica Grujičić, bivša ministarka zdravlja, istakla je da se ne kaje što je ušla u politiku i bila na pomenutoj poziciji, te da je na neke svoje rezultate ponosna. Veruje da je režimu bila potrebna samo da bi "glasala na Vladi" i da bi njeno ime… »
Danica Grujičić: Ne kajem se što sam bila ministarka, ponosna sam na svoje rezultate
Nedeljnik 28.11.2025
Prof. dr Danica Grujičić, bivša ministarka zdravlja, istakla je da se ne kaje što je ušla u politiku i bila na pomenutoj poziciji, te da je na neke svoje rezultate ponosna, piše N1. Danica Grujičić, specijalista neurohirurgije, univerzitetska profesorka… »
Danica Grujičić: Ne kajem se što sam bila ministarka, Vučić je lagao i mene, i ceo narod
N1 Info 28.11.2025
Prof. dr Danica Grujičić, bivša ministarka zdravlja, istakla je da se ne kaje što je ušla u politiku i bila na pomenutoj poziciji, te da je na neke svoje rezultate ponosna. Veruje da je režimu bila potrebna samo da bi "glasala na Vladi" i da bi njeno ime… »
Vesti dana »
Protest zbog policijske brutalnosti u Valjevu završen projekcijom filma Presedan
Beta pre 55 minutajoš 27 povezanih
Francuski ministar tvrdi da je Putin spreman da koristi biološko oružje protiv svog naroda
Beta pre 5 satijoš 31 povezana
Ptice lete, ali leti i Domen Prevc: Slovenija ima olimpijskog šampiona
Južne vesti pre 1 satjoš 39 povezanih
Poljoprivrednik Vidojević: Od srede radikalizacija protesta ako zahtevi ne budu ispunjeni, aktuelne blokade samo upozorenje
Insajder pre 7 satijoš 24 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju: večeras kiša i sneg na planinama, sutra hladno i vetrovito sa snežnim padavinama
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 29 povezanih