Povezane vesti
Danica Grujičić: Ne kajem se što sam bila ministarka, Vučić je lagao i mene, i ceo narod
Glas Zaječara 28.11.2025
Prof. dr Danica Grujičić, bivša ministarka zdravlja, istakla je da se ne kaje što je ušla u politiku i bila na pomenutoj poziciji, te da je na neke svoje rezultate ponosna. Veruje da je režimu bila potrebna samo da bi "glasala na Vladi" i da bi njeno ime… »
Danica Grujičić: Ne kajem se što sam bila ministarka, ponosna sam na svoje rezultate
Nedeljnik 28.11.2025
Prof. dr Danica Grujičić, bivša ministarka zdravlja, istakla je da se ne kaje što je ušla u politiku i bila na pomenutoj poziciji, te da je na neke svoje rezultate ponosna, piše N1. Danica Grujičić, specijalista neurohirurgije, univerzitetska profesorka… »
Danica Grujičić: Ne kajem se što sam bila ministarka, Vučić je lagao i mene, i ceo narod
N1 Info 28.11.2025
Prof. dr Danica Grujičić, bivša ministarka zdravlja, istakla je da se ne kaje što je ušla u politiku i bila na pomenutoj poziciji, te da je na neke svoje rezultate ponosna. Veruje da je režimu bila potrebna samo da bi "glasala na Vladi" i da bi njeno ime… »
Vesti dana »
Oglasila se turistička agencija o autobusu sa srpskim turistima koji je sleteo sa puta
Nova pre 3 satajoš 32 povezane
Požari i dalje besne širom regiona, najteže u Crnoj Gori i BiH
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 49 povezanih
Kalibaf otkrio: Tramp potpisao uredbu kojom se priznaje Front otpora
Večernje novosti pre 1 satjoš 30 povezanih
Snažan zemljotres jačine 6,0 stepeni pogodio Indoneziju, treći od jutros
Euronews pre 1 satjoš 71 povezana
Srbiju čeka vrhunac toplotnog talasa, a onda nagla promena: Stiže vremenska klackalica u drugom delu avgusta
Mondo pre 19 minutajoš 26 povezanih