Povezane vesti
Danica Grujičić: Ne kajem se što sam bila ministarka, Vučić je lagao i mene, i ceo narod
Glas Zaječara 28.11.2025
Prof. dr Danica Grujičić, bivša ministarka zdravlja, istakla je da se ne kaje što je ušla u politiku i bila na pomenutoj poziciji, te da je na neke svoje rezultate ponosna. Veruje da je režimu bila potrebna samo da bi "glasala na Vladi" i da bi njeno ime… »
Danica Grujičić: Ne kajem se što sam bila ministarka, ponosna sam na svoje rezultate
Nedeljnik 28.11.2025
Prof. dr Danica Grujičić, bivša ministarka zdravlja, istakla je da se ne kaje što je ušla u politiku i bila na pomenutoj poziciji, te da je na neke svoje rezultate ponosna, piše N1. Danica Grujičić, specijalista neurohirurgije, univerzitetska profesorka… »
Danica Grujičić: Ne kajem se što sam bila ministarka, Vučić je lagao i mene, i ceo narod
N1 Info 28.11.2025
Prof. dr Danica Grujičić, bivša ministarka zdravlja, istakla je da se ne kaje što je ušla u politiku i bila na pomenutoj poziciji, te da je na neke svoje rezultate ponosna. Veruje da je režimu bila potrebna samo da bi "glasala na Vladi" i da bi njeno ime… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Pregovori SAD i Irana u Islamabadu; premijer Pakistana: Ovo je presudan trenutak
RTV pre 20 minutajoš 39 povezanih
Denverova 11. u nizu: Jokiću ugrožena MVP trka, dabl-dabl Topića – Rajaković izgubio
Sputnik pre 1 satjoš 35 povezanih
Vučević: Očekujem izbore do kraja godine, najvažniji društveni mir
RTV pre 34 minutajoš 11 povezanih