Povezane vesti
Danica Grujičić: Ne kajem se što sam bila ministarka, Vučić je lagao i mene, i ceo narod
Glas Zaječara 28.11.2025
Prof. dr Danica Grujičić, bivša ministarka zdravlja, istakla je da se ne kaje što je ušla u politiku i bila na pomenutoj poziciji, te da je na neke svoje rezultate ponosna. Veruje da je režimu bila potrebna samo da bi "glasala na Vladi" i da bi njeno ime… »
Danica Grujičić: Ne kajem se što sam bila ministarka, ponosna sam na svoje rezultate
Nedeljnik 28.11.2025
Prof. dr Danica Grujičić, bivša ministarka zdravlja, istakla je da se ne kaje što je ušla u politiku i bila na pomenutoj poziciji, te da je na neke svoje rezultate ponosna, piše N1. Danica Grujičić, specijalista neurohirurgije, univerzitetska profesorka… »
Danica Grujičić: Ne kajem se što sam bila ministarka, Vučić je lagao i mene, i ceo narod
N1 Info 28.11.2025
Prof. dr Danica Grujičić, bivša ministarka zdravlja, istakla je da se ne kaje što je ušla u politiku i bila na pomenutoj poziciji, te da je na neke svoje rezultate ponosna. Veruje da je režimu bila potrebna samo da bi "glasala na Vladi" i da bi njeno ime… »
Vesti dana »
Veljko Jovanović, profesor Filozofskog fakulteta: Intervencija policije bila je silovita, gurali su me i tukli po glavi i telu
Danas pre 3 satajoš 44 povezane
Skup podrške studentima i profesorici Jeleni Klaut održan u Leskovcu
Jugmedia pre 1 satjoš 59 povezanih
Zelenski posle razgovora sa Trampom: Usaglašeni uslovi bezbednosnih garancija, nerešeno suštinsko pitanje teritorija
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
Ko je moćna kuma Joksimovića, kandidat za novu direktorku RTS-a? Ovo su svi detalji o Manji Grčić
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih
Ugovor između Rusa i Mađara za NIS u martu: Vučić posle sastanka sa Orbanom iz Davosa (video)
Blic pre 42 minutajoš 25 povezanih