Povezane vesti
Na Avali reagovala policija! Verica Rakočević i Veljko nisu spavali godinu dana kako treba: "Stoka od ljudi se doselila"
Alo pre 3 sata
Drama u komšiluku. Policija je jednom prilikom intervenisala u naselju poznate modne kreatorke Verice Rakočević i njenog supruga kompozitora Veljka Kuzmančevića. Verica i Veljko su tada objasnili situaciju, te snimili komšiju koji im, kako su napisali… »
"Rekao mi je da umrem i da sam ku*va": Verica Rakočević i njen muž prolaze kroz pakao, evo šta se desilo
Mondo pre 7 sati
Da ni javne ličnosti nisu izuzete od bahatih komšija, govori i drama od prošle godine, a glavni akteri su bili Verica Rakočević i njen muž, kompozitor Veljko Kuzmančević. Čak je i policija prošle godine morala da interveniše u naselju u kojem žive… »
Vesti dana »
Odbornik Kreni-promeni Aleksandar Jovanović: Grupa ljudi mi je otela telefon i pretukla me u Ćacilendu
NIN pre 4 satijoš 22 povezane
Tužilaštvo za organizovani kriminal: Niko iz MUP-a nas nije obavestio o novim „skaj“ paketima
Danas pre 5 satijoš 13 povezanih
Urušavanje puta u Kragujevcu: Grad demantuje Inobačku – "Nismo dobili nikakvo upozorenje"
Moj Novi Sad pre 10 minutajoš 35 povezanih