Povezane vesti

U Eliti muk! Filip priznao da ima veliki problem, ne može da bude sa Anitom: "To je velika kočnica kod mene"

U Eliti muk! Filip priznao da ima veliki problem, ne može da bude sa Anitom: "To je velika kočnica kod mene"

Telegraf 28.11.2025
Filip Đukić ne krije da gaji simpatije prema Aniti Stanojlović. Ipak, uprkos simpatijama koje su intenzivne, on ne može da bude sa njom a to je otkrio i cimerima u Beloj kući. - Anita mi jedina odgovara. Da, ja želim da budem pored nje i u ozbiljnog… »
"Imam preveliki problem" Filip priznao zašto ne može da bude sa Anitom: To je velika kočnica kod mene... Ukućani zanemeli

"Imam preveliki problem" Filip priznao zašto ne može da bude sa Anitom: To je velika kočnica kod mene... Ukućani zanemeli

Kurir 28.11.2025
Filip Đukić ne krije da gaji simpatije prema Aniti Stanojlović. On je u rijalitiju "Zadruga - Elita 9" otkrio zbog čega ne može da bude sa njom u vezi, nakon čega je nastao muk u Beloj kući. - Anita mi jedina odgovara. Da, ja želim da budem pored nje i u… »
"Imam preveliki problem..." Filip Đukić nije mogao više da izdrži, skočio i pred svima priznao zašto ne može da bude sa Anitom…

"Imam preveliki problem..." Filip Đukić nije mogao više da izdrži, skočio i pred svima priznao zašto ne može da bude sa Anitom…

Alo 28.11.2025
Šokirao sve priznanjem. Filip Đukić ne krije da gaji simpatije prema Aniti Stanojlović. U rijaliti programu Elita 9 otkrio je zbog čega ne može da bude u vezi sa njom, što je izazvalo muk u Beloj kući. - Jedina mi odgovara. Da, želim da budem pored nje i… »
"Imam preveliki problem" Filip otkrio zašto ne može da bude sa Anitom: "To je velika kočnica kod mene", nastao muk u eliti…

"Imam preveliki problem" Filip otkrio zašto ne može da bude sa Anitom: "To je velika kočnica kod mene", nastao muk u eliti…

Blic 28.11.2025
Ivan Marinković kritikovao je Filipa za ponašanje prema devojkama u rijalitiju, naglašavajući njegovu nejasnost u izjavi. Anita je predviđala potencijalne romantične odnose između Maje, Luke i Asmina, ističući nedovršene dinamike među njima. Filip Đukić… »

Vesti dana »