Povezane vesti

U Eliti muk! Filip priznao da ima veliki problem, ne može da bude sa Anitom: "To je velika kočnica kod mene"

U Eliti muk! Filip priznao da ima veliki problem, ne može da bude sa Anitom: "To je velika kočnica kod mene"

Telegraf pre 31 dana
Filip Đukić ne krije da gaji simpatije prema Aniti Stanojlović. Ipak, uprkos simpatijama koje su intenzivne, on ne može da bude sa njom a to je otkrio i cimerima u Beloj kući. - Anita mi jedina odgovara. Da, ja želim da budem pored nje i u ozbiljnog… »
"Imam preveliki problem" Filip priznao zašto ne može da bude sa Anitom: To je velika kočnica kod mene... Ukućani zanemeli

"Imam preveliki problem" Filip priznao zašto ne može da bude sa Anitom: To je velika kočnica kod mene... Ukućani zanemeli

Kurir pre 31 dana
Filip Đukić ne krije da gaji simpatije prema Aniti Stanojlović. On je u rijalitiju "Zadruga - Elita 9" otkrio zbog čega ne može da bude sa njom u vezi, nakon čega je nastao muk u Beloj kući. - Anita mi jedina odgovara. Da, ja želim da budem pored nje i u… »
"Imam preveliki problem..." Filip Đukić nije mogao više da izdrži, skočio i pred svima priznao zašto ne može da bude sa Anitom…

"Imam preveliki problem..." Filip Đukić nije mogao više da izdrži, skočio i pred svima priznao zašto ne može da bude sa Anitom…

Alo pre 31 dana
Šokirao sve priznanjem. Filip Đukić ne krije da gaji simpatije prema Aniti Stanojlović. U rijaliti programu Elita 9 otkrio je zbog čega ne može da bude u vezi sa njom, što je izazvalo muk u Beloj kući. - Jedina mi odgovara. Da, želim da budem pored nje i… »
"Imam preveliki problem" Filip otkrio zašto ne može da bude sa Anitom: "To je velika kočnica kod mene", nastao muk u eliti…

"Imam preveliki problem" Filip otkrio zašto ne može da bude sa Anitom: "To je velika kočnica kod mene", nastao muk u eliti…

Blic pre 31 dana
Ivan Marinković kritikovao je Filipa za ponašanje prema devojkama u rijalitiju, naglašavajući njegovu nejasnost u izjavi. Anita je predviđala potencijalne romantične odnose između Maje, Luke i Asmina, ističući nedovršene dinamike među njima. Filip Đukić… »

Vesti dana »