Povezane vesti
"Zvali su me daska, pa sam uradila silikone" Našu pevačicu urnisali zbog izgleda, a sada pokazala gigantske grudi i tetovažu…
Alo pre 29 dana
Dekolte i tetovaža izazvali lavinu komentara. "Otac je bio uz mene"Pevačica Katarina Grujić danas važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, iako je svojevremeno imala komplekse zbog fizičkog izgleda. Sa 20 godina uradila je silikone, a sada je ponosno… »
"Zvali su me daska, pa sam uradila silikone" Pevačicu vređali zbog izgleda, otac je podržao da se operiše!
Kurir pre 29 dana
Pevačica Katarina Grujić danas važi za jednu od najatraktivnijih zvezda na domaćoj sceni, iako je ranije imala ozbiljne komplekse u vezi sa svojim izgledom. Prvi estetski zahvat uradila je sa svega 20 godina, kada je ugradila silikone, a sada samouvereno… »
"Zvali su me daska, pa sam uradila silikone" Pevačicu vređali zbog izgleda, otac je podržao da se operiše: Sada izbacila…
Blic pre 29 dana
Otac nije želeo da ima komplekse i da je vređaju zbog izgleda Priznala je da joj nije bilo lako da se nosi sa kritikama i uvredama Pevačica Katarina Grujić danas je jedna od najatraktivnijih pevačica, a svojevremeno je imala komplekse zbog fizičkog… »
Vesti dana »
Stefan Janjić pohvalio Gašića kako drži lopatu na lokaciji budućeg Generalštaba (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 28 povezanih
Arteta: Deklana sam pre dva dana pitao… Igrači su uvek spremni
Sport klub pre 31 minutajoš 25 povezanih