Povezane vesti
Bora Santana grca u suzama Rasuo se potpuno na komade zbog nje, nije mogao više da izdrži
Alo pre 18 sati
Nedavno je otkrio da sumnja da su njegova bivša supruga i njegov prijatelj već duže vreme imali kontakt. Učesnicima rijaliti programa Elita 9 pušten je klip u kojem su imali priliku da vide kako Bora Santana roni suze uz pesmu „Samo mene volela si… »
"Milica je rekla da me više ne voli, obmanjivala me je sa tim čovekom," Bora Santana se raspao na komade zbog bivše: Rekla mi…
Kurir pre 21 sat
Učesnicima " Elite 9" pušten je klip u kom su učesnici imali priliku da vide kako Bora Santana roni suze uz pesmu ''Samo mene volela si lažno''. Mnogi su stekli utisak da je to zbog Milice Kemez, njegove bivše supruge, pa je on otvorio dušu o njihovom… »
"Milica je rekla da me više ne voli, obmanjivala me je sa tim čovekom," Bora Santana se raspao na komade zbog pesme u…
Blic pre 21 sat
Izrazio je žaljenje zbog neslušanja saveta prijatelja koji su ga upozoravali na neiskrenost u vezi. Emotivno je reagovao, pa je otkrio mnoge detalje. Takmičarima "Elite 9" pušten je klip u kom su učesnici imali priliku da vide kako Bora Santana roni suze… »
Vesti dana »
Vučić telefonom razgovarao sa Orbanom o energetskoj situaciji u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
Partizan objavio da Željko Obradović zvanično više nije trener crno-belih
Nova pre 2 minutajoš 27 povezanih