Povezane vesti
Poznata voditeljka bila uhapšena: Nataša Aksentijević otkrila da je bila iza rešetaka: Provela sam u ćeliji ceo dan...
Kurir pre 9 sati
Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević je nedavno priznala da je bila iza rešetala. Javno je govorila o periodu kada je bila u zatovoru, te otkrila zbog čega je bila privedena. - Pre 30 godina sam bila uhapšena. Došli su u moju gimnaziju, dobili su… »
Uhapšena naša voditeljka Policija je privela po hitnom postupku, otkrila koji je razlog
Alo pre 10 sati
Otkrila zbog čega je bila privedena. Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević je nedavno priznala da je bila iza rešetala. Javno je govorila o periodu kada je bila u zatovoru, te otkrila zbog čega je bila privedena. - Pre 30 godina sam bila uhapšena… »
Vesti dana »
(Video) Bruka! Pogledajte kako je Nikola Jokić sprečen da upiše tripl-dabl! Oteli mu skok, pripisali ga timu!?
Dnevnik pre 13 minutajoš 31 povezana
Novak: Mađarska razmatra kupovinu udela ruskih naftnih kompanija pod sankcijama
Biznis.rs pre 53 minutajoš 13 povezanih
Eksplozije odjekivale Kijevom, dvoje poginulih; Požar u naftnom postrojenju kod Krasnodara
RTS pre 1 satjoš 12 povezanih
Haos na aerodromima širom sveta zbog kvara softvera; Erbas tvrdi da je zračenje oštetilo sistem
Sputnik pre 1 satjoš 10 povezanih