Повезане вести
Петричић: Идеја стварања ћациленда је болесна
СЕЕбиз 29.11.2025
БЕОГРАД - Карикатурист Душан Петричић рекао је да је "сам концепт стварања нечега попут ћациланда болесна", те да мисли "да није било ништа страшније у повијести овог нашег народа". "Велики је пораз у сваком погледу што смо то… »
Петричић: Идеја да се направи ћациленд је болесна
Бета 29.11.2025
Карикатуриста Душан Петричић изјавио је да је "болесна сама идеја да се направи нешто као што је ћациленд", и да мисли "да ништа страшније у историји овог нашег народа није било". "Велики је пораз у сваком погледу што смо то… »
Петричић: Идеја да се направи ћациленд је болесна
Радио сто плус 29.11.2025
“Велики је пораз у сваком погледу што смо то дозволили, да би идеолог свега тога убеђивао да су у тој криминалној насеобини студенти који желе да уче – не знам кога, јер нас не може да убеди. Мислим да не може ни људе из… »
Петричић: Идеја да се направи Ћациленд је болесна, ништа страшније у историји овог нашег народа није било
Н1 Инфо 29.11.2025
Карикатуриста Душан Петричић изјавио је да је "болесна сама идеја да се направи нешто као што је Ћациленд", и да мисли "да ништа страшније у историји овог нашег народа није било". "Велики је пораз у сваком погледу што смо то… »
Петричић: Идеја да се направи Ћациленд је болесна, са овим криминалцима на власти бесмислена је свака помисао на изборе
Нова 29.11.2025
Карикатуриста Душан Петричић изјавио је да је "болесна сама идеја да се направи нешто као што је ћациленд", и да мисли "да ништа страшније у историји овог нашег народа није било".0 Карикатуриста Душан Петричић изјавио је да је… »
Вести дана »
РОАДПОЛ акција од 1. до 7. јуна: Фокус на возаче двоточкаша
Пиротске вести пре 40 минутајош 35 повезаних
Експлозија у фабрици ватромета на Малти: Тресле се околне зграде од силине детонације, има повређених (видео)
Еуроневс пре 15 минутајош 17 повезаних
Мина пре психијатрије правила пакао бившем? Пљуштале страшне оптужбе, ево како је изгледала последњих недеља
Мондо пре 1 сатјош 16 повезаних