Povezane vesti
Petričić: Ideja stvaranja ćacilenda je bolesna
SEEbiz pre 29 dana
BEOGRAD - Karikaturist Dušan Petričić rekao je da je "sam koncept stvaranja nečega poput ćacilanda bolesna", te da misli "da nije bilo ništa strašnije u povijesti ovog našeg naroda". "Veliki je poraz u svakom pogledu što smo to dopustili, da ideolog… »
Petričić: Ideja da se napravi ćacilend je bolesna
Beta pre 29 dana
Karikaturista Dušan Petričić izjavio je da je "bolesna sama ideja da se napravi nešto kao što je ćacilend", i da misli "da ništa strašnije u istoriji ovog našeg naroda nije bilo". "Veliki je poraz u svakom pogledu što smo to dozvolili, da bi ideolog… »
Petričić: Ideja da se napravi ćacilend je bolesna
Radio sto plus pre 29 dana
“Veliki je poraz u svakom pogledu što smo to dozvolili, da bi ideolog svega toga ubeđivao da su u toj kriminalnoj naseobini studenti koji žele da uče – ne znam koga, jer nas ne može da ubedi. Mislim da ne može ni ljude iz Evropske unije ili Amerike da… »
Petričić: Ideja da se napravi Ćacilend je bolesna, ništa strašnije u istoriji ovog našeg naroda nije bilo
N1 Info pre 29 dana
Karikaturista Dušan Petričić izjavio je da je "bolesna sama ideja da se napravi nešto kao što je Ćacilend", i da misli "da ništa strašnije u istoriji ovog našeg naroda nije bilo". "Veliki je poraz u svakom pogledu što smo to dozvolili, da bi ideolog… »
Petričić: Ideja da se napravi Ćacilend je bolesna, sa ovim kriminalcima na vlasti besmislena je svaka pomisao na izbore
Nova pre 29 dana
Karikaturista Dušan Petričić izjavio je da je "bolesna sama ideja da se napravi nešto kao što je ćacilend", i da misli "da ništa strašnije u istoriji ovog našeg naroda nije bilo".0 Karikaturista Dušan Petričić izjavio je da je „bolesna sama ideja da se… »
Vesti dana »
Srpska lista saopštila rezultate izbora na Kosovu: "Osvojili smo svih 10 mandata predviđenih za Srbe u Skupštini u Prištini"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
„Bitka polova“ pripala Niku Kirjosu, Sabalenka ponosna na učešće u egzibiciji
Danas pre 6 satijoš 1 povezana