Povezane vesti
"Policija me je pratila do hotela" Naša pevačica doživela isto što i Sloba i Barbara u Švedskoj: "Veza u drugim zemljama ne…
Alo pre 9 sati
Svojevremeno je, kako je sada otkrila, bila zadržana na aerodromu u Švedskoj. Milica Jokić je otkrila da se našla u sličnoj situaciji u kojoj su trenutno njene kolege Barbara Bobak i Sloba Radanović koji su zaglavljeni na aerodromu u Švedskoj… »
"Policija me je pratila do hotela" Bivša snajka političara doživela isto kao Sloba i Barbara u Švedskoj, sad priznala: "Veza u…
Blic pre 11 sati
Milica je otkrila sličnu situaciju koja joj se dogodila na aerodromu u Švedskoj. Sloba Radanović i Barbara Bobak su zadržani na aerodromu u Geteborgu i biće deportovani. Pevačicu Milicu Jokić uhvatili smo danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu kada… »
Vesti dana »
Studenti i opozicija: S obzirom na izborne uslove, zadovoljni rezultatima
Danas pre 59 minutajoš 3 povezane
Aca Lukas odgovorio Dodiku: „Nikad mu nisam tražio podršku, on moju jeste“
Danas pre 2 satajoš 5 povezanih
Umro poznati pevač Jutros pronađen mrtav u hotelskoj sobi: Mirko Perković imao nastup veče pre smrti
Blic pre 4 minutajoš 1 povezana
Ponoš, Tepićeva i Aleksić u „Utisku nedelje“ poručili: Bezuslovna podrška studentima ili zajednička borba iz više redova
Danas pre 44 minutajoš 2 povezane
Studenti i građani ispred RTS-a nezadovoljni izveštavanjem o lokalnim izborima, saobraćaj obustavljen
Danas pre 2 satajoš 1 povezana