Povezane vesti

"Policija me je pratila do hotela" Naša pevačica doživela isto što i Sloba i Barbara u Švedskoj: "Veza u drugim zemljama ne…

"Policija me je pratila do hotela" Naša pevačica doživela isto što i Sloba i Barbara u Švedskoj: "Veza u drugim zemljama ne…

Alo pre 9 sati
Svojevremeno je, kako je sada otkrila, bila zadržana na aerodromu u Švedskoj. Milica Jokić je otkrila da se našla u sličnoj situaciji u kojoj su trenutno njene kolege Barbara Bobak i Sloba Radanović koji su zaglavljeni na aerodromu u Švedskoj… »
"Policija me je pratila do hotela" Bivša snajka političara doživela isto kao Sloba i Barbara u Švedskoj, sad priznala: "Veza u…

"Policija me je pratila do hotela" Bivša snajka političara doživela isto kao Sloba i Barbara u Švedskoj, sad priznala: "Veza u…

Blic pre 11 sati
Milica je otkrila sličnu situaciju koja joj se dogodila na aerodromu u Švedskoj. Sloba Radanović i Barbara Bobak su zadržani na aerodromu u Geteborgu i biće deportovani. Pevačicu Milicu Jokić uhvatili smo danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu kada… »

Vesti dana »