Povezane vesti
"Moram da se napijem da ne znam gde sam, moraju da me iznose iz aviona" Nada Topčagić otkrila kako se bori sa strahom, bila…
Kurir pre 4 sati
Pevačica Nada Topčagić ne eksponira se često u javnosti, a sada je progovorila o pojedinim detaljima iz svog života. Nada se na samom početku dotakla jednog svog velikog straha dok je pričala anegdotu sa jednog poslovnog puta, te je tom prilikom… »
Nada Topčagić veliki strah leči alkoholom: Priznala da je iznose: "Moram se napiti totalno da ne znam gde sam"
Alo pre 6 sati
Kako je istakla, sa estrade se ni sa kim ne druži iako voli da ih sretne. Pevači su često primorani na putovanja, kao i na to da lete avionom, s obzirom na to da nastupe imaju po državama širom evrope. Nada Topčagić otkrila je da od putovanja avionom ima… »
"U avionu se napijem da ne znam gde sam, moraju da me iznesu" Nada Topčagić nikad iskrenija, ovo joj je veliki strah: Otkrila…
Blic pre 7 sati
Nada Topčagić iskreno je govorila o strahu od aviona i priznanju korišćenja alkohola tokom letova. Odbacila je spekulacije o prodaji kuće u Tivtu, ističući da sve ostavlja deci kao nasleđe. Pevačica Nada Topčagić ne eksponira se često u javnosti, a sada… »
Vesti dana »
UNS traži da odgovaraju oni koji su gurnuli fotoreportera u Negotinu i oteli mu telefon
Nedeljnik pre 4 satijoš 39 povezanih
(BLOG) SNS proglasio pobedu u sve tri opštine, studentska lista u Mionici poručila: "Uzećemo budućnost koja nam pripada"
N1 Info pre 12 minutajoš 124 povezane
Studenti u blokadi pozvali na okupljanje ispred zgrade RTS-a u 21 sat
Ist media pre 2 satajoš 11 povezanih
Velika pobeda Srbije u Sarajevu: muk u Skenderiji u zadnjoj sekundi
Mondo pre 47 minutajoš 82 povezane
Vučić saopštio rezultate: SNS pobedio u sva tri mesta - Vučić poručuje da je i srećan i ponosan!
Pravda pre 47 minutajoš 43 povezane