Povezane vesti

Jelena Karleuša optužila Viki Miljković, pa demantovana u emisiji pred milionima: "Ja ti nisam Zorica" - Viki: "Šta ćeš, da me…

Jelena Karleuša optužila Viki Miljković, pa demantovana u emisiji pred milionima: "Ja ti nisam Zorica" - Viki: "Šta ćeš, da me…

Večernje novosti pre 3 sata
PEVAČICE Viki Miljković i Jelena Karleuša ušle su u još jednu burnu raspravu tokom ovonedeljnog izdanja emisije “Pinkove zvezde”. Foto: ATA Images/Dejan Milićević Članice žirija "zaratile" su zbog takmičara iz Bosne i Hercegovine. Jelena je optužila Viki… »
Opšti haos u studiju zbog Karleuše i Viki: Jelena priznala da je ljubomorna na koleginicu: "Hoćeš da me biješ?"

Opšti haos u studiju zbog Karleuše i Viki: Jelena priznala da je ljubomorna na koleginicu: "Hoćeš da me biješ?"

Alo pre 5 sati
Članice žirija zaratile su zbog takmičara iz Bosne i Hercegovine. Viki Miljković i Jelena Karleuša ušle su u još jednu burnu raspravu tokom ovonedeljnog izdanja emisije “Pinkove Zvezde”. Članice žirija zaratile su zbog takmičara iz Bosne i Hercegovine… »
JK optužila Viki Miljković pa demantovana u emisiji pred milionima: “Ja ti nisam Zorica!” Viki: “Šta ćeš, da me biješ?” video…

JK optužila Viki Miljković pa demantovana u emisiji pred milionima: “Ja ti nisam Zorica!” Viki: “Šta ćeš, da me biješ?” video…

Kurir pre 5 sati
Viki Miljković i Jelena Karleuša ušle su u još jednu burnu raspravu tokom ovonedeljnog izdanja emisije “ Pinkove Zvezde”. Članice žirija ‘zaratile’ su zbog takmičara iz Bosne i Hercegovine. Jelena je optužila Viki da uzima sve takmičare, ali je Violeta… »

Vesti dana »