Povezane vesti
Kako post utiče na zdravlje
NIN 01.12.2025
Još u detinjstvu sam slušala priče o mojoj prabaki Majkici koja je čitavog života postila. Ne zato što ju je neko terao, već zato što joj je prijalo, bar je tako govorila moja baka,njena ćerka koja je tu naviku i nasledila. Post ili suzdržavanje od neke… »
Južne vesti 01.12.2025
CHAMILA KARUNARATHNE/EPA-EFE/REX/Shutterstock Još u detinjstvu sam slušala priče o mojoj prabaki Majkici koja je čitavog života postila. Ne zato što ju je neko terao, već zato što joj je prijalo, bar je tako govorila moja baka, njena ćerka koja je tu… »
Danas 01.12.2025
Još u detinjstvu sam slušala priče o mojoj prabaki Majkici koja je čitavog života postila. Ne zato što ju je neko terao, već zato što joj je prijalo, bar je tako govorila moja baka, njena ćerka koja je tu naviku i nasledila. Post ili suzdržavanje od neke… »
Radio 021 01.12.2025
Post ili suzdržavanje od neke hrane ili pića prisutno je u mnogim religijama uoči određenih praznika i može da bude potpuno ili delimično, kratkotrajno ili privremeno. Kakve su posledice po ljudsko telo? CHAMILA KARUNARATHNE/EPA-EFE/REX/Shutterstock Još… »
Vesti dana »
Profesorka Jelena Kleut na protestu: Ne tražim novi posao, zajedno sa vama tražim pravdu
Insajder pre 2 satajoš 31 povezana
Saniran kvar na deponiji „Duboko“ posle izlivanja neprečišćene vode u Turski potok i Lužnicu
Zoom UE pre 6 satijoš 29 povezanih
„Nećemo dozvoliti ucene“: Evropski lideri odbacili Trampove pretnje carinama
Nova pre 1 satjoš 41 povezana
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 3 satajoš 41 povezana
Bitka za Grenland: Britanski premijer stao u odbranu Danaca i poslao jasno upozorenje Beloj kući
Telegraf pre 1 satjoš 46 povezanih