Povezane vesti
Kako post utiče na zdravlje
NIN pre 24 dana
Još u detinjstvu sam slušala priče o mojoj prabaki Majkici koja je čitavog života postila. Ne zato što ju je neko terao, već zato što joj je prijalo, bar je tako govorila moja baka,njena ćerka koja je tu naviku i nasledila. Post ili suzdržavanje od neke… »
Južne vesti pre 24 dana
CHAMILA KARUNARATHNE/EPA-EFE/REX/Shutterstock Još u detinjstvu sam slušala priče o mojoj prabaki Majkici koja je čitavog života postila. Ne zato što ju je neko terao, već zato što joj je prijalo, bar je tako govorila moja baka, njena ćerka koja je tu… »
Danas pre 24 dana
Još u detinjstvu sam slušala priče o mojoj prabaki Majkici koja je čitavog života postila. Ne zato što ju je neko terao, već zato što joj je prijalo, bar je tako govorila moja baka, njena ćerka koja je tu naviku i nasledila. Post ili suzdržavanje od neke… »
Radio 021 pre 24 dana
Post ili suzdržavanje od neke hrane ili pića prisutno je u mnogim religijama uoči određenih praznika i može da bude potpuno ili delimično, kratkotrajno ili privremeno. Kakve su posledice po ljudsko telo? CHAMILA KARUNARATHNE/EPA-EFE/REX/Shutterstock Još… »
Vesti dana »
Pljačka apoteke u Ruzveltovoj ulici u Beogradu, maloletni vinovnici uhapšeni
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Amerika napala Nigeriju! Oglasio se Tramp: "Moćan udar protiv ISIS, ciljaju i ubijaju nevine hrišćane"!
Kurir pre 15 minutajoš 2 povezane