Povezane vesti
Kako post utiče na zdravlje
BBC News pre 4 sati
Post ili suzdržavanje od neke hrane ili pića prisutno je u mnogim religijama uoči određenih praznika i može da bude potpuno ili delimično, kratkotrajno ili privremeno. Kakve su posledice po ljudsko telo? Još u detinjstvu sam slušala priče o mojoj prabaki… »
NIN pre 9 sati
Još u detinjstvu sam slušala priče o mojoj prabaki Majkici koja je čitavog života postila. Ne zato što ju je neko terao, već zato što joj je prijalo, bar je tako govorila moja baka,njena ćerka koja je tu naviku i nasledila. Post ili suzdržavanje od neke… »
Južne vesti pre 9 sati
CHAMILA KARUNARATHNE/EPA-EFE/REX/Shutterstock Još u detinjstvu sam slušala priče o mojoj prabaki Majkici koja je čitavog života postila. Ne zato što ju je neko terao, već zato što joj je prijalo, bar je tako govorila moja baka, njena ćerka koja je tu… »
Danas pre 9 sati
Još u detinjstvu sam slušala priče o mojoj prabaki Majkici koja je čitavog života postila. Ne zato što ju je neko terao, već zato što joj je prijalo, bar je tako govorila moja baka, njena ćerka koja je tu naviku i nasledila. Post ili suzdržavanje od neke… »
Radio 021 pre 9 sati
Post ili suzdržavanje od neke hrane ili pića prisutno je u mnogim religijama uoči određenih praznika i može da bude potpuno ili delimično, kratkotrajno ili privremeno. Kakve su posledice po ljudsko telo? CHAMILA KARUNARATHNE/EPA-EFE/REX/Shutterstock Još… »
Vesti dana »
Profesor Lukić: NIS-u će presuditi OFAK, država je učinila sve što je do nje! Evo šta bi doneo kraj rada rafinerije
Kurir pre 5 satijoš 40 povezanih
NUNS: Hitno istražiti napade na izveštače tokom izbora u nedelju u Negotinu, Mionici i Sečnju
N1 Info pre 2 satajoš 16 povezanih
Predsednik o izborima: „Opozicija je terorisala građane, a mi smo i pored toga pobedili“
Serbian News Media pre 2 satajoš 28 povezanih
Protestom ispred Osnovnog suda u Nišu građani i studenti obeležili 13 meseci od pada nadstrešnice
Beta pre 3 satajoš 35 povezanih
Lokalni izbori u Mionici, Negotinu i Sečnju: Pobeda SNS u sva tri mesta, zabeleženi i incidenti
BBC News pre 46 minutajoš 65 povezanih