Povezane vesti

Posle poljupca palo i priznanje: Maja Marinković otkrila šta oseća prema Asminu!

Posle poljupca palo i priznanje: Maja Marinković otkrila šta oseća prema Asminu!

Alo pre 1 sat
Odlučna je u tome da sa Asminom nema zbližavanja. Maja Marinković progovorila je o odnosu sa cimerom Asminom Durdžićem, koji ju je nedavno pred spavanje poljubio za laku noć. Međutim, ponovo je istakla da sa njim nikada ne bi ušla u vezu. Od samog… »
"Ja sam sigurna da se njemu dopadam" Maja Marinković otvoreno progovorila o odnosu sa Asminom i da zbog Stanije ne bi mogla da…

"Ja sam sigurna da se njemu dopadam" Maja Marinković otvoreno progovorila o odnosu sa Asminom i da zbog Stanije ne bi mogla da…

Kurir pre 5 sati
Od samog početka “Elite 9” odnos Maje Marinković i Asmina Durdžića privlačio je veliku pažnju gledalaca, pa su mnogi nagađali da bi među njima moglo da se dogodi nešto više. Iako je u početku Maja delovala opuštenije u njihovom odnosu, u jednom trenutku… »
"Jednom me je poljubio" Maja šokirala detaljima odnosa sa Asminom, otkrila šta se sve dešavalo među njima, ovo niko nije…

"Jednom me je poljubio" Maja šokirala detaljima odnosa sa Asminom, otkrila šta se sve dešavalo među njima, ovo niko nije…

Blic pre 5 sati
Maja odgovorila na pitanje kako gleda na odnos sa Asminom Marinkovićeva je spomenula Luku i Aneli Ahmić Od samog početka "Elite 9" odnos Maje Marinković i Asmina Durdžića privlačio je veliku pažnju gledaoca rijalitija, te su mnogi nagađali da će se među… »
Nakon Majinog i Asminovog poljupca haos u Beloj kući! Cimeri je žestoko napali: "Glupačo, glupa!"

Nakon Majinog i Asminovog poljupca haos u Beloj kući! Cimeri je žestoko napali: "Glupačo, glupa!"

Alo pre 7 sati
Ivan je upozorio Maju da će ona u Stanijinim očima ispasti kriva za sve. Maja Marinković je razgovarala sa svojim cimerima iz aktuelnog rijalitija, Saletom Luksom i Ivanom Marinkovićem. Polemisali su o njenom odnosu sa Asminom Durdžićem, ali i o njegovoj… »
"Glupačo, ti ćeš biti kriva" Maja Marinković dobila upozorenje zbog odnosa sa Asminom u "Eliti 9": Spominje se i Stanija…

"Glupačo, ti ćeš biti kriva" Maja Marinković dobila upozorenje zbog odnosa sa Asminom u "Eliti 9": Spominje se i Stanija…

Blic pre 17 sati
Sale Luks komentarisao je dinamiku veze između Maje i Asmina. Asmin Durdžić poljubio je Maju Marinković tokom večernjih sati. Maja Marinković je razgovarala sa svojim cimerima iz rijaliti programa "Elita 9", Saletom Luksom i Ivanom Marinkovićem o njenom… »

Vesti dana »