Povezane vesti
Posle poljupca palo i priznanje: Maja Marinković otkrila šta oseća prema Asminu!
Alo pre 1 sat
Odlučna je u tome da sa Asminom nema zbližavanja. Maja Marinković progovorila je o odnosu sa cimerom Asminom Durdžićem, koji ju je nedavno pred spavanje poljubio za laku noć. Međutim, ponovo je istakla da sa njim nikada ne bi ušla u vezu. Od samog… »
"Ja sam sigurna da se njemu dopadam" Maja Marinković otvoreno progovorila o odnosu sa Asminom i da zbog Stanije ne bi mogla da…
Kurir pre 5 sati
Od samog početka “Elite 9” odnos Maje Marinković i Asmina Durdžića privlačio je veliku pažnju gledalaca, pa su mnogi nagađali da bi među njima moglo da se dogodi nešto više. Iako je u početku Maja delovala opuštenije u njihovom odnosu, u jednom trenutku… »
"Jednom me je poljubio" Maja šokirala detaljima odnosa sa Asminom, otkrila šta se sve dešavalo među njima, ovo niko nije…
Blic pre 5 sati
Maja odgovorila na pitanje kako gleda na odnos sa Asminom Marinkovićeva je spomenula Luku i Aneli Ahmić Od samog početka "Elite 9" odnos Maje Marinković i Asmina Durdžića privlačio je veliku pažnju gledaoca rijalitija, te su mnogi nagađali da će se među… »
Nakon Majinog i Asminovog poljupca haos u Beloj kući! Cimeri je žestoko napali: "Glupačo, glupa!"
Alo pre 7 sati
Ivan je upozorio Maju da će ona u Stanijinim očima ispasti kriva za sve. Maja Marinković je razgovarala sa svojim cimerima iz aktuelnog rijalitija, Saletom Luksom i Ivanom Marinkovićem. Polemisali su o njenom odnosu sa Asminom Durdžićem, ali i o njegovoj… »
"Glupačo, ti ćeš biti kriva" Maja Marinković dobila upozorenje zbog odnosa sa Asminom u "Eliti 9": Spominje se i Stanija…
Blic pre 17 sati
Sale Luks komentarisao je dinamiku veze između Maje i Asmina. Asmin Durdžić poljubio je Maju Marinković tokom večernjih sati. Maja Marinković je razgovarala sa svojim cimerima iz rijaliti programa "Elita 9", Saletom Luksom i Ivanom Marinkovićem o njenom… »
Vesti dana »
Rezerve počinju ozbiljno da se troše, odluka SAD sve menja: Naš ekonomista uputio dramatično upozorenje
Mondo pre 3 satajoš 40 povezanih
NUNS: Policija i dalje štiti napadače, a legitimiše novinare – hitno istražiti napade na novinare u Negotinu
Cenzolovka pre 17 minutajoš 16 povezanih
EU očekuje 'brzu i transparentnu' istragu o incidentima na lokalnim izborima u Srbiji
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 55 povezanih
Manji incident u Nišu tokom „16 minuta tišine“: sukob građana i prolaznice obeležio protest
Rešetka pre 1 satjoš 33 povezane
Predsednik o izborima: „Opozicija je terorisala građane, a mi smo i pored toga pobedili“
Serbian News Media pre 48 minutajoš 25 povezanih