Povezane vesti
„Snago moja nebeska, ljubi te brat!" Prijatelji se opraštaju od Sretena (27) i bebe poginulih na Milošu Velikom
Alo pre 24 minuta
Sreten je inače otac troje dece. U nesreći je sa njim nastradao sin star godinu i po dana, dok je Sretenova supruga teško povređena. - Počivaj u miru legendo. Neka vas anđeli čuvaju, ovo je nemoguće da se to desilo - glasi objava na društvenoj mreži… »
"Snago moja, silo moja nebeska, počivaj u miru": Tužan oproštaj od nastradalih na autoputu "Miloš Veliki"
Mondo pre 1 sat
"Počivaj u miru legendo. Neka vas anđeli čuvaju, ovo je nemoguće da se to desilo", glasi objava na društvenoj mreži Fejsbuk u kojem se prijatelj nastradalog Sretena J. (19) oprašta od njega. Inače, Sreten je poginuo sa sinom starim godinu i po dana u… »
"Silo nebeska, nemoguće da se ovo desilo..." Potresni oproštaji od Sretena koji je sa sinom od godinu dana poginuo kod…
Kurir pre 1 sat
- Počivaj u miru legendo. Neka vas anđeli čuvaju, ovo je nemoguće da se to desilo - glasi objava na društvenoj mreži Fejsbuk u kojoj se prijatelj nastradalog Sretena J. Društvene mreže su preplavile poruke opraštanja. - Snago moja, silo moja nebeska… »
"Ode i Sreten i njegova porodica" Prijatelji i rođaci se opraštaju od stradalih u nesreći na Milošu Velikom: "Ovo je nemoguće"…
Blic pre 3 sata
Ženska osoba je zadobila teške telesne povrede opasne po život Sreten je navodno sa porodicom dolazio iz Beča "Počivaj u miru legendo. Neka vas anđeli čuvaj, ovo je nemoguće da se to desilo", glasi objava na društvenoj mreži Fejsbuk u kojem se prijatelj… »
Vesti dana »
uživo RAT U UKRAJINI Pogođeno devet lokacija na frontu, oborena 63 ruska drona
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih
Penzije od danas veće za 12,2 odsto, prve isplate pre božićnih praznika
Glas Zaječara pre 13 minutajoš 27 povezanih
Objavljeni preliminarni rezultati u Mionici i Negotinu, poništeno glasanje na jednom biračkom mestu u Sečnju
RTS pre 38 minutajoš 34 povezane
Neizvesna sudbina Rafinerije Pančevo: Još danas u „toploj cirkulaciji“, sutra prestaje sa radom bez američke licence
Serbian News Media pre 13 minutajoš 18 povezanih
Drugi poraz Rajakovićevog Toronta u nizu, Oklahomi niko ne može ništa (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 22 povezane