Povezane vesti

„Snago moja nebeska, ljubi te brat!" Prijatelji se opraštaju od Sretena (27) i bebe poginulih na Milošu Velikom

„Snago moja nebeska, ljubi te brat!" Prijatelji se opraštaju od Sretena (27) i bebe poginulih na Milošu Velikom

Alo pre 24 minuta
Sreten je inače otac troje dece. U nesreći je sa njim nastradao sin star godinu i po dana, dok je Sretenova supruga teško povređena. - Počivaj u miru legendo. Neka vas anđeli čuvaju, ovo je nemoguće da se to desilo - glasi objava na društvenoj mreži… »
"Snago moja, silo moja nebeska, počivaj u miru": Tužan oproštaj od nastradalih na autoputu "Miloš Veliki"

"Snago moja, silo moja nebeska, počivaj u miru": Tužan oproštaj od nastradalih na autoputu "Miloš Veliki"

Mondo pre 1 sat
"Počivaj u miru legendo. Neka vas anđeli čuvaju, ovo je nemoguće da se to desilo", glasi objava na društvenoj mreži Fejsbuk u kojem se prijatelj nastradalog Sretena J. (19) oprašta od njega. Inače, Sreten je poginuo sa sinom starim godinu i po dana u… »
"Silo nebeska, nemoguće da se ovo desilo..." Potresni oproštaji od Sretena koji je sa sinom od godinu dana poginuo kod…

"Silo nebeska, nemoguće da se ovo desilo..." Potresni oproštaji od Sretena koji je sa sinom od godinu dana poginuo kod…

Kurir pre 1 sat
- Počivaj u miru legendo. Neka vas anđeli čuvaju, ovo je nemoguće da se to desilo - glasi objava na društvenoj mreži Fejsbuk u kojoj se prijatelj nastradalog Sretena J. Društvene mreže su preplavile poruke opraštanja. - Snago moja, silo moja nebeska… »
"Ode i Sreten i njegova porodica" Prijatelji i rođaci se opraštaju od stradalih u nesreći na Milošu Velikom: "Ovo je nemoguće"…

"Ode i Sreten i njegova porodica" Prijatelji i rođaci se opraštaju od stradalih u nesreći na Milošu Velikom: "Ovo je nemoguće"…

Blic pre 3 sata
Ženska osoba je zadobila teške telesne povrede opasne po život Sreten je navodno sa porodicom dolazio iz Beča "Počivaj u miru legendo. Neka vas anđeli čuvaj, ovo je nemoguće da se to desilo", glasi objava na društvenoj mreži Fejsbuk u kojem se prijatelj… »

Vesti dana »