Povezane vesti
Stefan je genije koji je razvalio lutriju 14 puta: FBI ga lovio, CIA kopala po njemu, a on sada uživa na tropskom raju! Ovo je…
Alo 02.12.2025
Fenomen Stefana Mandela – ekonomista koji je 14 puta osvojio lutriju zahvaljujući matematičkoj formuli, uprkos istragama FBI-ja i CIA. Kako je funkcionisao njegov sistem i zašto danas više ne može da se ponovi. Stefan Mandel, rumunsko-australijski… »
Obogatio se uz pomoć džekpota: Muškarac dobio na lutriji čak 14 puta, ovo je njegova tajna
Alo 02.12.2025
Šansa za dobitak sa jednom kartom je veoma mala. Mnogi ljudi sanjaju o luksuznom životu koji bi imali ako osvoje lutriju – automobilima, nekretninama, putovanjima, ali za mnoge to ostaje samo fantazija. Stefan Mandel (91), rumunsko-australijski… »
Stefan je 14 puta osvojio džekpot na lutriji: Jurio ga FBI, a sada uživa na ostrvu! Objasnio je šemu "To može i srednjoškolac"…
Kurir 02.12.2025
Dok većina ljudi sanja o luksuznom životu koji bi mogli voditi ako osvoje lutriju – automobilima, nekretninama, putovanjima i svim blagodatima koje donosi bogatstvo – za ogromnu većinu to ostaje nedostižna fantazija. Međutim, Stefan Mandel, 91-godišnji… »
Vesti dana »
Predstavio se kao prodavac posuđa pa ukrao nakit iz stana Vrbašanke
Moj Novi Sad pre 49 minutajoš 38 povezanih
Rat na Bliskom istoku: Ima žrtava nakon raketnog napada na Izrael. Tramp: Ako Iran opet napadne, dići ćemo im sve u vazduh!
Večernje novosti pre 24 minutajoš 177 povezanih
Trampov ministar rata: Danas će biti najgore po Iran! Hegset kaže da su mu roditelji ubijenih vojnika rekli da "dovrši to" "Moj odgovor je bio..." (foto, video)
Kurir pre 49 minutajoš 34 povezane
GRAD PIROT POMAŽE LEČENJE DECE: Za ovu godinu opredeljeno 2,6 miliona dinara
Pirotske vesti pre 2 satajoš 23 povezane
Lekari u šoku: Strašna povreda fudbalera na meču Lige šampiona, jednom prst "visi o koncu", a teško stradao i njegov saigrač!
Večernje novosti pre 34 minutajoš 26 povezanih