Povezane vesti
Lepa Brena otkrila tajnu koju je čuvala godinama, sada mora da reši veliki problem
Alo pre 3 sata
Jedna od najpoznatijih pevačica na našim prostorima otkrila je tajnu o svojoj skupoj garderobi. Lepa Brena ima bezbroj koncerata i nastupa, stoga uvek je čeka najnovija i najskuoicenija garderoba. Ipak, tokom godina je njen ormar postao veoma tesan, a… »
"Moju odeću nosile su žene iz Granda": Lepa Brena otkrila dugo čuvanu tajnu, ceo sprat pretvoren u garderober
Mondo pre 8 sati
Lepa Brena otkrila je da je svoju garderobu poklanjala i pevačicama, ali i radnicama u Grandu. S obzirom da iza sebe ima bezbroj koncerata i turneja, njen garderober nije mogao više da podnese količinu stvari koje su se nalazile u njemu, pa je ona… »
"Moje haljine nosile su žene u Grandu" Lepa Brena otkrila dugo čuvanu tajnu: Sad već imam ozbiljan problem
Kurir pre 8 sati
Lepa Brena otkrila je da je svoju garderobu poklanjala i pevačicama, ali i radnicama u Grandu. S obzirom da iza sebe ima bezbroj koncerata i turneja, njen garderober nije mogao više da podnese količinu stvari koje su se nalazile u njemu, pa je ona… »
Vesti dana »
Mićović: Srbija mora da preduzme sve kako bi Rafinerija počela da radi, tu nema izbora
Nova pre 1 satjoš 184 povezane
Visok nivo zagađenja vazduha u Srbiji tokom zimskog perioda sa zdravstvenim rizicima
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 27 povezanih
Milivojević (DS): Umesto da policija postupi po nalogu, omogućila Selakoviću da se ruga tužilaštvu
Beta pre 3 satajoš 62 povezane
Telekom stipendirao studente na Koledžu Evrope, čija je rektorka danas privedena
N1 Info pre 5 satijoš 53 povezane
Bugarski predsednik: Ostavka vlade neizbežna, protesti pokazuju potrebu za promenom
Radio 021 pre 11 minutajoš 32 povezane