Povezane vesti

Obradović demantovao Ostoju: "Osetkovski nije moj potpis"

Obradović demantovao Ostoju: "Osetkovski nije moj potpis"

Sportske.net pre 1 dan
O mnogim temama je večeras govorio doskorašnji trener Partizana Željko Obradović, koji se prvi put obratio javnosti otkako je podneo ostavku. Ono o čemu će javnost brujati je poruka da je predsednik Ostoja Mijailović "kriv za situaciju koja nije normalna… »
VIDEO: Željko Obradović o odlasku iz Partizana, ispričao svoju stranu

VIDEO: Željko Obradović o odlasku iz Partizana, ispričao svoju stranu

Radio 021 pre 1 dan
Željko Obradović obratio se navijačima Partizana nakon odlaska iz kluba, te ispričao razloge zbog kojih je takvu odluku i doneo. "Poštovani navijači Partizana, u prošlu sredu sam se odlučio na jedan korak koji je težak za mene. Odlučio sam da preuzmem… »
Željko Obradović otkrio kako je "zaratio" sa Ostojom Mijailovićem: "Od tog trenutka, mi nemamo nikakav odnos"

Željko Obradović otkrio kako je "zaratio" sa Ostojom Mijailovićem: "Od tog trenutka, mi nemamo nikakav odnos"

Telegraf pre 1 dan
Trofejni trener Željko Obradović obratio se javnosti posle ostavke koju je podneo na klupi Partizana, a u objavljenom snimku do detalja j eobjasnio šta se sve dešavalo od početka sezone, pa sve do njegovog odlaska iz kluba. Usledilo je obraćanje u kojem… »
Kako je Ostoja Mijailović minirao Željka i Partizan

Kako je Ostoja Mijailović minirao Željka i Partizan

Ozon press pre 8 sati
Željko Obradović je u videu koji traje 20 minuta pričao o detaljima odlaska iz Partizana. – Poštovani navijači Partizana, u prošlu sredu sam se odlučio na jedan korak koji je težak za mene. Odlučio sam da preuzmem odgovornost za sve ono loše što se… »
Šta je Obradović pre tačno dva meseca pričao o dugom putovanju iz Dubaija i ekipi kojom raspolaže?

Šta je Obradović pre tačno dva meseca pričao o dugom putovanju iz Dubaija i ekipi kojom raspolaže?

Sportske.net pre 11 sati
Čitav dan je prošao u iščekivanju novog obraćanja Željka Obradovića navijačima Partizana, iako im se već obratio pismom na klupskom sajtu neposredno pošto je odlučio da podnese ostavku. Dešavanja koja su posle toga usledila su ga podstakla da to ponovo… »
Obradović: "Bilo gde drugde, odavno bih otišao, nadam se da nisam bio poslednji put u Partizanu!"

Obradović: "Bilo gde drugde, odavno bih otišao, nadam se da nisam bio poslednji put u Partizanu!"

Sportske.net pre 11 sati
U jednom delu svog obraćanja Željko Obradović je rekao da bi davno otišao da je bio u bilo kom drugom klubu i da se nada da nije poslednji put u svom klubu, kao što možete da vidite u nastavku: "Verujte mi da sam ovakvu situaciju imao u bilo kom drugom… »
Obistinile se glasine: Željko Obradović otkrio da mu je igrač doveden mimo njegove volje!

Obistinile se glasine: Željko Obradović otkrio da mu je igrač doveden mimo njegove volje!

Hot sport pre 10 sati
Nije česta pojava da se igrač dovede u klub bez znanja trenera! Mnogo se pričalo prethodnih dana o tome da je u klub došao određeni broj igrača koje Željko Obradović nije lično birao. Ipak, u današnjem obraćanju navijačima, Žoc je otkrio tačno o kome se… »
Obraćanje Željka Obradovića: Ostoja odgovoran za ovo stanje, sa njim nedeljama nisam imao nikakvu komunikaciju

Obraćanje Željka Obradovića: Ostoja odgovoran za ovo stanje, sa njim nedeljama nisam imao nikakvu komunikaciju

Morava info pre 10 sati
Toliko dugo čekano obraćanje Željka Obradovića je stiglo. Najtrofejniji trener Evrope na kanalu Zonu Press dotakao se svih detalja koji su obeležili prethodne dane kada je njegova ostavka u pitanju. Istakao je da apsolutno stoji pri svojoj odluci koliko… »
Obradović najavio povratak u Partizan jednog dana

Obradović najavio povratak u Partizan jednog dana

Euronews pre 11 sati
Željko Obradović je istakao da je Partizan veliki i da će živeti i bez njega. "Ovaj će klub da živi i bez Željka Obradovića. Živeće bez svih onih velikih imena koji su prošli kroz klub. Znate da smo mi ponosni na veliki broj fantastičnih igrača i trenera… »
"Tog igrača nisam hteo da dovedem u Partizan": Željko se iznenadio kada ga je video u klubu

"Tog igrača nisam hteo da dovedem u Partizan": Željko se iznenadio kada ga je video u klubu

Mondo pre 11 sati
Doskorašnji trener Košarkaškog kluba Partizan Željko Obradović obratio se navijačima povodom svog odlaska iz redova crno-belih. Govorio je o razlozima odlaska, podnošenju ostavke, a zatim se osvrnuo i na neka kadrovska rešenja. Prvo se dotakao toga što… »
Obradović: Ostajem pri odluci, na ono što se dešavalo posle nje nisam mogao da utičem

Obradović: Ostajem pri odluci, na ono što se dešavalo posle nje nisam mogao da utičem

Radio sto plus pre 10 sati
“Ovo je bio izuzetno težak korak za mene, preuzeo sam odgovornost za sve ono loše što se dogodilo u ovoj sezoni i naravno da sam ostao pri toj odluci. Dobio sam nebrojano poruka i razlog je što se obraćam jeste da sve razjansimo”, izjavio je Obradović… »
"Nadam se da mi ovo nije zadnji put u Partizanu": Željko neće u penziju, ima san o povratku

"Nadam se da mi ovo nije zadnji put u Partizanu": Željko neće u penziju, ima san o povratku

Mondo pre 10 sati
Željko Obradović se obratio povodom odlaska iz Partizana i poručio je da se nada da mu ovo neće biti poslednji put da je u crno-belom klubu. U svom obraćanju navijačima govorio je o dolasku Dilana Osetkovskog i transferima, a naglasio je da Partizan… »
Žocova finalna poruka: U neko bolje vreme, ponovo u Partizanu…

Žocova finalna poruka: U neko bolje vreme, ponovo u Partizanu…

Sport klub pre 11 sati
Trofejni trener Željko Obradović je obraćanje javnosti završio direktnom porukom navijačima Partizana. On je istakao da bi voleo da ovo nije njegov definitivan rastanak sa klubom iz Humske. „Kako i kada – to će vreme pokazati, to ne mogu niti želim ja da… »
„Nadam se da ovo nije poslednji put da sam u Partizanu“: Da li je Željko najavio da je spreman da se vrati ako Ostoja ode?

„Nadam se da ovo nije poslednji put da sam u Partizanu“: Da li je Željko najavio da je spreman da se vrati ako Ostoja ode?

Nova pre 10 sati
Željko Obradović, dosadašnji trener Partizana, oglasio se prvi put nakon što je napustio klupu crno-belih, a govorio je i o eventualnom povratku u klub. „Moj posao je teren, ali ovde sam imao breme, morao sam da se bavim mnogim drugim situacijama. Da sam… »
ŽOC: "Osetkovski nije moj potpis, otpustili smo Nilikinu da bi došao Bruno"

ŽOC: "Osetkovski nije moj potpis, otpustili smo Nilikinu da bi došao Bruno"

B92 pre 10 sati
Željko Obradović oglasio se prvi put nakon što je otišao iz Partizana. Bivši trener Partizana osvrnuo se na dešavanja tokom leta, ističući da Dilan Osetkovski nije bio njegov potpis, da nije bilo normalno da Zoran Savić nema ugovor kao sportski direktor… »
Žoc otkrio koga nije želeo u Partizanu: "Rekao sam predsedniku da to nije igrač za nas, on nije moj potpis..."

Žoc otkrio koga nije želeo u Partizanu: "Rekao sam predsedniku da to nije igrač za nas, on nije moj potpis..."

Telegraf pre 11 sati
Prethodnih dana se mnogo govorilo o odlasku Željka Obradovića sa mesta trenera Partizana, a sada se srpski trofejni stručnjak i sam obratio javnosti, prvi put od podnošenja neopozive ostavke. Obradović je doneo odluku da podnese ostvaku nakon poraza od… »
Da li je Željko Obradović ovim rečima najavio povratak u Partizan?

Da li je Željko Obradović ovim rečima najavio povratak u Partizan?

Telegraf pre 11 sati
Trofejni trener Željko Obradović obratio se javnosti posle ostavke koju je podneo na klupi Partizana, a u objavljenom snimku do detalja j eobjasnio šta se sve dešavalo od početka sezone, pa sve do njegovog odlaska iz kluba. Pored obraćanja u kojem je… »
Željko o „slučaju Osetkovski“: Nije bila moja odluka

Željko o „slučaju Osetkovski“: Nije bila moja odluka

Sport klub pre 11 sati
Sada već bivši trener Partizana Željko Obradović u obraćanju od 20 minuta osvrnuo se na dolazak Dilana Osetkovskog u klub iz Humnske. Proteklih dana pisalo se da je Obradović zamerio predsedniku Ostoji Mijailoviću da je bez njegovog i znanja sportskog… »
Šokantne reči Željka Obradovića: „Neke stvari nisu bile normalne, Osetkovski nije bio moj potpis“

Šokantne reči Željka Obradovića: „Neke stvari nisu bile normalne, Osetkovski nije bio moj potpis“

Nova pre 11 sati
Željko Obradović, sada već bivši trener košarkaškog kluba Partizan, govorio je o dolasku Dilana Osetkovskog u redove crno-belih. Iako je stigao pod epitetom velikog pojačanja, kako je Obradović otkrio, to je urađeno bez njegovog znanja: „Neke stvari nisu… »
Željko Obradović: "Odgovornost za ovu situaciju snosi prvi čovek kluba, Ostoja Mijailović, to sam mu i rekao"

Željko Obradović: "Odgovornost za ovu situaciju snosi prvi čovek kluba, Ostoja Mijailović, to sam mu i rekao"

Telegraf pre 11 sati
Poslednji dana u košarkaškoj javnosti Srbije je u centru pažnje samo jedna stvar - ostavka Željka Obradovića na mestu trenera KK Partizan. Obradović je odluku doneo nakon slabih rezultata od početka sezone, a kap koja je "prelila čašu" bio je poraz od… »

Vesti dana »