Povezane vesti
Nadal o Alkarazu i Sineru: Treba neko da ih malo pogura, izdvojili su se od ostalih
Večernje novosti pre 4 sati
ŠPANSKI teniser Rafael Nadal govorio je o Karlosu Alkarazu i Janiku Sineru. Foto: Profimedia Osvajač 22 grend slem trofeja istakao je da mora da se nađe neko ko će izazvati Španca i Italijana i biti im konkurencija. - Mislim da Sineru i Alkarasu treba… »
Nadal o Sineru i Alkarazu: Treba im neko da ih pogura...
Kurir pre 4 sati
Alkaras i Siner su u prethodne dve sezone, kombinovano, osvojili svih osam Grend slem trofeja. "Mislim da Sineru i Alkarasu treba neko da ih malo pogura jer su se izdvojili od ostalih tako da mogu da pobede bilo koga, dok se ne suoče jedan protiv drugog… »
Nadal: "Sineru i Alkarasu treba neko da ih pogura"
B92 pre 4 sati
Španski teniser Rafael Nadal kaže da "belom sportu" fali neko ko će izazvati Karlosa Alkarasa i Janika Sinera. Alkaras i Siner su u prethodne dve sezone, kombinovano, osvojili svih osam Grend slem trofeja. "Mislim da Sineru i Alkarasu treba neko da ih… »
Vesti dana »
Putinov savetnik: Sastanak u Kremlju SAD i Rusije o Ukrajini bio produktivan, ali još ima posla
Beta pre 1 satjoš 4 povezane
CIK nije verifikovala Srpsku listu za izbore 28. decembra: oglasio se OEBS
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Drama na 2.200 metara visine: Spasioci evakuisali vojnike sa planine u BiH, stigao im hitan poziv
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Moskva nije spremna ni na kakav ustupak! Zvaničnik NATO: Rusija održava svoje teritorijalne zahteve
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana