Povezane vesti
Detalji požara u trebinjskoj bolnici: Zapalila se soba lekara, ništa nisu primetili
Kurir 03.12.2025
Sinoć je u bolnici u Trebinju izbio veliki požar, a srećom, niko nije povređen. Ovu informaciju potvrdio je Miodrag Ćaćić, vođa smene u Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Trebinje. - Dobili smo poziv od portira bolnice da gori krevet u sobi na… »
Požar u bolnici u Trebinju
Danas 03.12.2025
U bolnici u Trebinju večeras je izbio požar na Odeljenju za neuorologiju, javlja RTRS. Požar je brzo lokalizovan zahvaljujući reakciji medicinskog osoblja, a potom i intervenciji vatrogasaca. Kako javlja RTRS, Vatrogasne ekipe i dalje su na terenu i… »
(Video) Veliki požar u bolnici u Trebinju: Zapalio se krevet na odeljenju neurologije, doktori sprečili tragediju
Blic 02.12.2025
Veliki požar izbio je u trebinjskoj bolnici na odeljenju neurologije Svi pacijenti su evakuisani na bezbedna mesta U trebinjskoj bolnici večeras je izbio veliki požar. Vođa smene u Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Trebinje Miodrag Ćaćić istakao je da… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 21 minutajoš 27 povezanih
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 21 minutajoš 35 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 1 satjoš 57 povezanih
Novi napad botova na naloge Nova.rs, N1, Nova TV, Danas i Radar: Broj pratilaca enormno raste
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
Kakva pobeda Mađarske – „preživeli“ gol u poslednjoj sekundi i na krilima spektakularnog Vogela srušili Španiju
Nova pre 16 minutajoš 33 povezane