Povezane vesti

Knežević: Ako nas Putin „gađa“ - čime ćemo se braniti, sa Mašanom? Guramo ga ka’ stare traktore!

Knežević: Ako nas Putin „gađa“ - čime ćemo se braniti, sa Mašanom? Guramo ga ka’ stare traktore!

Alo pre 21 dana
Mnogo sam ponosan što je Demokratska narodna partija (DNP) glasala protiv slanja vojnika Vojske Crne Gore u NATO misiju pomoći Ukrajini, pošto bi u suprotnom postali legitimna meta Rusije, tvrdi lider te partije i poslanik Milan Knežević. „Dva crnogorska… »
"Slučaj 'državni udar' bi bio zatvoren da sam mrtav": Milan Knežević poručio da državni tužilac treba da bude smenjen

"Slučaj 'državni udar' bi bio zatvoren da sam mrtav": Milan Knežević poručio da državni tužilac treba da bude smenjen

Kurir pre 21 dana
Milan Knežević, crnogorski poslanik i predsednik Demokratske narodne partije (DNP), rekao je povodom sudskog postupka u predmetu "državni udar", da bi ovaj slučaj bio zatvoren da je on mrtav. "Zašto je slučaj 'državni udar' živ? Zato što ja nisam mrtav… »
Knežević bez dlake na jeziku: Marković da bude smenjen, a tužilaštvo da se pročisti od Katnićevih kadrova

Knežević bez dlake na jeziku: Marković da bude smenjen, a tužilaštvo da se pročisti od Katnićevih kadrova

Alo pre 21 dana
Poslanik i predsednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević saopštio je da nije zadovoljan radom Vrhovnog državnog tužioca Milorada Markovića, poručivši da Marković treba da bude smenjen. Knežević je u emisiji „Klub Aplus“ rekao da je Marković… »

Vesti dana »