Povezane vesti
Knežević: Ako nas Putin „gađa“ - čime ćemo se braniti, sa Mašanom? Guramo ga ka’ stare traktore!
Alo pre 2 sata
Mnogo sam ponosan što je Demokratska narodna partija (DNP) glasala protiv slanja vojnika Vojske Crne Gore u NATO misiju pomoći Ukrajini, pošto bi u suprotnom postali legitimna meta Rusije, tvrdi lider te partije i poslanik Milan Knežević. „Dva crnogorska… »
"Slučaj 'državni udar' bi bio zatvoren da sam mrtav": Milan Knežević poručio da državni tužilac treba da bude smenjen
Kurir pre 4 sati
Milan Knežević, crnogorski poslanik i predsednik Demokratske narodne partije (DNP), rekao je povodom sudskog postupka u predmetu "državni udar", da bi ovaj slučaj bio zatvoren da je on mrtav. "Zašto je slučaj 'državni udar' živ? Zato što ja nisam mrtav… »
Knežević bez dlake na jeziku: Marković da bude smenjen, a tužilaštvo da se pročisti od Katnićevih kadrova
Alo pre 5 sati
Poslanik i predsednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević saopštio je da nije zadovoljan radom Vrhovnog državnog tužioca Milorada Markovića, poručivši da Marković treba da bude smenjen. Knežević je u emisiji „Klub Aplus“ rekao da je Marković… »
Vesti dana »
"Od Srbije se traži da to reši kako zna i ume": Da li je nacionalizacija NIS jedino rešenje jednačine sa više nepoznatih
Euronews pre 2 satajoš 35 povezanih
Zaposleni u Zavodu: Iz Ministarstva kulture pokušali neovlašćeno da pristupe serverima zbog Generalštaba
Beta pre 10 minutajoš 47 povezanih
Skupština usvojila Zakon o budžetu, poreske zakone, set zakona o energetici, izmene Zakona o Vojsci Srbije
RTS pre 1 satjoš 54 povezane