Povezane vesti
Ljudi u voćnjacima ostavljaju stare teniske loptice preko zime, a razlog je genijalan
Alo 03.12.2025
Dok mnogi vrtlari u hladnijim mesecima pažnju fokusiraju na biljke u kući, spoljni prostori često bivaju zanemareni. Ipak, postoji mali trik koji može zaštititi životinje u voćnjaku i sprečiti zamrzavanje ribnjaka – a sve što vam je potrebno je obična… »
Ljudi koji imaju voćnjak masovno ostavljaju u njima TENISKE LOPTICE: Ovo je razlog
Telegraf 03.12.2025
Dok mnogi vrtlari u hladnijim mesecima pažnju fokusiraju na biljke u kući, spoljni prostori često bivaju zanemareni. Ipak, postoji mali trik koji može zaštititi životinje u voćnjaku i sprečiti zamrzavanje ribnjaka – a sve što vam je potrebno je obična… »
Vesti dana »
Đoković: Malo sam se opustio posle 2:0, ali sam uspeo da na srećan način izađem iz nekih situacija
Radio sto plus pre 6 minutajoš 54 povezane
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 35 povezanih
Evroparlamentarci u Novom Sadu, razgovor sa aktivistima i polaganje cveća za žrtve na železničkoj stanici
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 19 povezanih
(BLOG) „Zajedno uz studente“: Na Trgu Nikole Pašića zborovi, glumci, trkači i studenti, okupljanje u toku i u Pionirskom parku (FOTO)
Danas pre 31 minutajoš 17 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih