Povezane vesti
Zašto su dela Hane Arent o totalitarizmu i danas aktuelna
BBC News pre 8 sati
Hana Arent je postala poznata po istraživanju totalitarizma i njegovih uzroka, a njena dela se i posle više od pola veka čitaju i izazivaju kontroverze. Preki pogled, kratka kosa, glas od kojeg se stresete i naježite. Tako sam zamišljala Hanu Arent… »
NIN pre 8 sati
Preki pogled, kratka kosa, glas od kojeg se stresete i naježite. Tako sam zamišljala Hanu Arent, nemačku teoretičarku, o kojoj nam je predano pričala asistentkinja na beogradskom Fakultetu političkih nauka 2012. Citirala je odlomke knjige Izvori… »
Radio 021 pre 8 sati
Hana Arent je postala poznata po istraživanju totalitarizma i njegovih uzroka, a njena dela se i posle više od pola veka čitaju i izazivaju kontroverze. Getty Images Preki pogled, kratka kosa, glas od kojeg se stresete i naježite. Tako sam zamišljala… »
Danas pre 8 sati
Preki pogled, kratka kosa, glas od kojeg se stresete i naježite. Tako sam zamišljala Hanu Arent, nemačku teoretičarku, o kojoj nam je predano pričala asistentkinja na beogradskom Fakultetu političkih nauka 2012. Citirala je odlomke knjige Izvori… »
Južne vesti pre 8 sati
Getty Images Preki pogled, kratka kosa, glas od kojeg se stresete i naježite. Tako sam zamišljala Hanu Arent, nemačku teoretičarku, o kojoj nam je predano pričala asistentkinja na beogradskom Fakultetu političkih nauka 2012. Citirala je odlomke knjige… »
Vesti dana »
Upozorenje o sekundarnim sankcijama je već stiglo: Hoće li u ponedeljak biti prekinut platni promet sa NIS-om
Euronews pre 32 minutajoš 31 povezana
BIRN: BIA ubacivala špijunski softver u telefone poljoprivrednika
Nova ekonomija pre 5 satijoš 8 povezanih
Džered Batler pred Barselonu: „Obožavam atmosferu – zbližavam se sa saigračima!“
Hot sport pre 1 satjoš 32 povezane
Vučić obišao radove na Ekspu: Verujem da ćemo završiti do septembra 2026.
RTV pre 1 satjoš 22 povezane