Povezane vesti
Zašto su dela Hane Arent o totalitarizmu i danas aktuelna
BBC News 04.12.2025
Hana Arent je postala poznata po istraživanju totalitarizma i njegovih uzroka, a njena dela se i posle više od pola veka čitaju i izazivaju kontroverze. Preki pogled, kratka kosa, glas od kojeg se stresete i naježite. Tako sam zamišljala Hanu Arent… »
Danas 04.12.2025
Preki pogled, kratka kosa, glas od kojeg se stresete i naježite. Tako sam zamišljala Hanu Arent, nemačku teoretičarku, o kojoj nam je predano pričala asistentkinja na beogradskom Fakultetu političkih nauka 2012. Citirala je odlomke knjige Izvori… »
NIN 04.12.2025
Preki pogled, kratka kosa, glas od kojeg se stresete i naježite. Tako sam zamišljala Hanu Arent, nemačku teoretičarku, o kojoj nam je predano pričala asistentkinja na beogradskom Fakultetu političkih nauka 2012. Citirala je odlomke knjige Izvori… »
Radio 021 04.12.2025
Hana Arent je postala poznata po istraživanju totalitarizma i njegovih uzroka, a njena dela se i posle više od pola veka čitaju i izazivaju kontroverze. Getty Images Preki pogled, kratka kosa, glas od kojeg se stresete i naježite. Tako sam zamišljala… »
Južne vesti 04.12.2025
Getty Images Preki pogled, kratka kosa, glas od kojeg se stresete i naježite. Tako sam zamišljala Hanu Arent, nemačku teoretičarku, o kojoj nam je predano pričala asistentkinja na beogradskom Fakultetu političkih nauka 2012. Citirala je odlomke knjige… »
Vesti dana »
U Beograd stiže olujna košava koja će nositi sve pred sobom, a u Srbiji orkanski udari 100km/h: Evo šta nas čeka do kraja januara
Nova pre 37 minutajoš 29 povezanih
„Uznemiren sam sada“: Đoković se oglasio povodom Sabalenke, ona mu odmah uzvratila!
Hot sport pre 42 minutajoš 32 povezane
Šok u Melburnu! Potpuni debakl Medvedeva, klinac mu "izvukao uši"
Večernje novosti pre 1 satjoš 42 povezane
"Kako si, brate?": Šekil O'Nil nije naučio slovenački, ali srpski je u modi u NBA
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih