Povezane vesti
Putin ne želi povratak na staro
Vesti online pre 20 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da ne želi povratak Rusije u Grupu osam najrazvijenih zemalja sveta (G8). – Neću da ulazim u detalje, ali u prošlosti sam u suštini prestao da idem na ove sastanke – rekao je Putin u intervjuu za televizijski… »
Putin jasan oko povratka u G8, iako je Tramp rekao da je isključenje bila greška: Tamo se mnogo priča o Rusiji, a to čini…
Kurir pre 20 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da ne želi povratak Rusije u G8. "Neću ulaziti u detalje, ali u prošlosti sam u suštini davno prestao da idem na ove sastanke (pre nego što je Rusija izašla iz te organizacije)“, rekao je Putin za… »
Putin: Ne želim povratak Rusije u G8
Euronews pre 21 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da ne želi povratak Rusije u Grupu osam najrazvijenih zemalja sveta (G8). "Neću da ulazim u detalje, ali u prošlosti sam u suštini prestao da idem na ove sastanke", rekao je Putin u intervjuu za televizijski… »
Putin ne želi povratak Rusije u G8: "U suštini, prestao sam da idem"
B92 pre 21 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da ne želi povratak Rusije u Grupu osam najrazvijenih zemalja sveta (G8). "Neću da ulazim u detalje, ali u prošlosti sam u suštini prestao da idem na ove sastanke", rekao je Putin u intervjuu za… »
Putin neće da se vrati u G8, Tramp izbacivanje Rusije nazvao greškom, iz Moskve stigao hladni tuš: "Ne, hvala"
Blic pre 21 dana
Donald Tramp je u junu izjavio da isključenje Rusije iz G8 smatra greškom Naglasio je da G7 ostaje važna pregovaračka platforma za globalne diskusije i odluke Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da ne želi povratak Rusije u Grupu osam… »
''Nek ih bog blagoslovi'' Putin presekao: Rusija se ne vraća u G8, ta vrata su zatvorena
Alo pre 21 dana
Rusija je iz Grupe osam najrazvijenih zemalja sveta izbačena nakon "aneksije" Krima 2014. godine. Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da ne želi povratak Rusije u Grupu osam najrazvijenih zemalja sveta (G8). "Neću da ulazim u detalje, ali u… »
Vesti dana »
„Biće pravi lepotan“: Vučić najavio kada če biti otvoren Novi savski most
Danas pre 31 minutajoš 21 povezana
Vučić o slučaju ‘nadstrešnica’: Nisam se nijednog trenutka mešao niti ću, nemam uticaj na pravosuđe
Nedeljnik pre 36 minutajoš 23 povezane
Bajatović: Srbija obezbedila više nego dovoljno gasa do kraja grejne sezone
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane
U napadima dronovima zapaljeni rezervoari goriva u ruskoj crnomorskoj luci
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 19 povezanih