Povezane vesti

Putin ne želi povratak na staro

Putin ne želi povratak na staro

Vesti online pre 6 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da ne želi povratak Rusije u Grupu osam najrazvijenih zemalja sveta (G8). – Neću da ulazim u detalje, ali u prošlosti sam u suštini prestao da idem na ove sastanke – rekao je Putin u intervjuu za televizijski… »
Putin jasan oko povratka u G8, iako je Tramp rekao da je isključenje bila greška: Tamo se mnogo priča o Rusiji, a to čini…

Putin jasan oko povratka u G8, iako je Tramp rekao da je isključenje bila greška: Tamo se mnogo priča o Rusiji, a to čini…

Kurir pre 7 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da ne želi povratak Rusije u G8. "Neću ulaziti u detalje, ali u prošlosti sam u suštini davno prestao da idem na ove sastanke (pre nego što je Rusija izašla iz te organizacije)“, rekao je Putin za… »
Putin: Ne želim povratak Rusije u G8

Putin: Ne želim povratak Rusije u G8

Euronews pre 7 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da ne želi povratak Rusije u Grupu osam najrazvijenih zemalja sveta (G8). "Neću da ulazim u detalje, ali u prošlosti sam u suštini prestao da idem na ove sastanke", rekao je Putin u intervjuu za televizijski… »
Putin ne želi povratak Rusije u G8: "U suštini, prestao sam da idem"

Putin ne želi povratak Rusije u G8: "U suštini, prestao sam da idem"

B92 pre 8 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da ne želi povratak Rusije u Grupu osam najrazvijenih zemalja sveta (G8). "Neću da ulazim u detalje, ali u prošlosti sam u suštini prestao da idem na ove sastanke", rekao je Putin u intervjuu za… »
Putin neće da se vrati u G8, Tramp izbacivanje Rusije nazvao greškom, iz Moskve stigao hladni tuš: "Ne, hvala"

Putin neće da se vrati u G8, Tramp izbacivanje Rusije nazvao greškom, iz Moskve stigao hladni tuš: "Ne, hvala"

Blic pre 9 sati
Donald Tramp je u junu izjavio da isključenje Rusije iz G8 smatra greškom Naglasio je da G7 ostaje važna pregovaračka platforma za globalne diskusije i odluke Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da ne želi povratak Rusije u Grupu osam… »
''Nek ih bog blagoslovi'' Putin presekao: Rusija se ne vraća u G8, ta vrata su zatvorena

''Nek ih bog blagoslovi'' Putin presekao: Rusija se ne vraća u G8, ta vrata su zatvorena

Alo pre 9 sati
Rusija je iz Grupe osam najrazvijenih zemalja sveta izbačena nakon "aneksije" Krima 2014. godine. Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da ne želi povratak Rusije u Grupu osam najrazvijenih zemalja sveta (G8). "Neću da ulazim u detalje, ali u… »

Vesti dana »