Povezane vesti
Nova FIBA rang lista: Srbija zadržala istu poziciju
Večernje novosti pre 3 sata
NAJNOVIJE FIBA rang lista donela je minimalne promene, tačnije samo jedno u Top 20. Srbija je zadržala poziciju tri. FOTO: FIBA.Basketball "Orlovi" gledaju u leđa Sjedinjenim Američkim Državama i Nemačkoj koje se nalaze na prva dva mesta. Jedino je… »
Na vrhu FIBA rang liste bez promena: Srbija i dalje treća
Dnevnik pre 5 sati
FIBA je objavila najnoviju rang listu, na kojoj nema većih promena. U TOP 20 jedino je Turska doživela skok, preskočila je Letoniju i zauzela 11. mesto. Sam vrh je ostao bez promena. SAD su prve, Nemačka druga, Srbija treća, a Francuska četvrta. Kanada… »
Nova FIBA rang lista: Evo na kom mestu se nalazi Srbija!
Kurir pre 5 sati
FIBA je objavila najnoviju rang listu, gde su viđene minimalne promene. U TOP 20 jedino je Turska doživela skok, preskočila je Letoniju i zauzela 11. mesto. Sam vrh je ostao bez promena. SAD su prve, Nemačka druga, Srbija treća, a Francuska četvrta… »
FIBA ranking bez većih promena - Srbija ostala na istom
B92 pre 6 sati
FIBA je objavila najnoviju rang listu, gde su viđene minimalne promene. U TOP 20 jedino je Turska doživela skok, preskočila je Letoniju i zauzela 11. mesto. Sam vrh je ostao bez promena. SAD su prve, Nemačka druga, Srbija treća, a Francuska četvrta… »
Vesti dana »
Tragedija u Zemunu: Radnika obezbeđenja udario voz, oglasili se iz "Srbijavoza"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana