Povezane vesti
Nova FIBA rang lista: Srbija zadržala istu poziciju
Večernje novosti 04.12.2025
NAJNOVIJE FIBA rang lista donela je minimalne promene, tačnije samo jedno u Top 20. Srbija je zadržala poziciju tri. FOTO: FIBA.Basketball "Orlovi" gledaju u leđa Sjedinjenim Američkim Državama i Nemačkoj koje se nalaze na prva dva mesta. Jedino je… »
Na vrhu FIBA rang liste bez promena: Srbija i dalje treća
Dnevnik 04.12.2025
FIBA je objavila najnoviju rang listu, na kojoj nema većih promena. U TOP 20 jedino je Turska doživela skok, preskočila je Letoniju i zauzela 11. mesto. Sam vrh je ostao bez promena. SAD su prve, Nemačka druga, Srbija treća, a Francuska četvrta. Kanada… »
Nova FIBA rang lista: Evo na kom mestu se nalazi Srbija!
Kurir 04.12.2025
FIBA je objavila najnoviju rang listu, gde su viđene minimalne promene. U TOP 20 jedino je Turska doživela skok, preskočila je Letoniju i zauzela 11. mesto. Sam vrh je ostao bez promena. SAD su prve, Nemačka druga, Srbija treća, a Francuska četvrta… »
FIBA ranking bez većih promena - Srbija ostala na istom
B92 04.12.2025
FIBA je objavila najnoviju rang listu, gde su viđene minimalne promene. U TOP 20 jedino je Turska doživela skok, preskočila je Letoniju i zauzela 11. mesto. Sam vrh je ostao bez promena. SAD su prve, Nemačka druga, Srbija treća, a Francuska četvrta… »
Vesti dana »
U Hramu Svetog Save održan pomen povodom osam godina od ubistva Olivera Ivanovića
RTV pre 50 minutajoš 16 povezanih
Venecuelanska dobitnica Novelove nagrade za mir predala Trampu njenu medalju
NIN pre 49 minutajoš 16 povezanih
Naftovod kao ekonomski prioritet Mađarske - Sijarto: "Povećanje udela Srbije u NIS-u matematički moguće"
Blic pre 35 minutajoš 13 povezanih