Povezane vesti

Ocokoljić: Rekao sam igračima da se isključe i misle na teren

Ocokoljić: Rekao sam igračima da se isključe i misle na teren

RTS pre 6 minuta
Privremeni trener košarkaša Partizana Mirko Ocokoljić izjavio je posle pobede protiv Bajerna da je njegova ekipa odradila dobar posao i dodao da nije bilo lako pripremiti utakmicu. Košarkaši Partizana pobedili su na svom terenu Bajern rezultatom 92:85 u… »
Ocokoljić o publici: „Bio sam čist u glavi, izašao sam na teren…“

Ocokoljić o publici: „Bio sam čist u glavi, izašao sam na teren…“

Danas pre 51 minuta
Košarkaši Partizana su u Beogradu u meču 14. kola Evrolige pobedili Bajern sa 92:85 (16:22, 20:21, 28:15, 28:27). Crno-bele je napustio trener Željko Obradović i meč sa Bavarcima je vodio njegov dosadašnji pomočnik Mirko Ocokoljić. – Pre svega, srećan… »
(Evroliga – TABELA) Partizan napredovao posle trijumfa nad Bajernom

(Evroliga – TABELA) Partizan napredovao posle trijumfa nad Bajernom

Danas pre 1 sat
Košarkaši Partizana su uspeli da pobede Bajern sa 92:85 (16:22, 20:21, 28:15, 28:27) i tako su crno-beli došli do pete pobede u 14 mečeva elitnog takmičenja. Porazi Pariza u Efesa su pogodovali Partizanu, pa sada ta tri tima imaju isti skor, s tim što su… »
Pobeda Partizana bez Željka Obradovića: Sjajna igra crno-belih u drugom poluvremenu donela trijumf posle tri poraza u nizu

Pobeda Partizana bez Željka Obradovića: Sjajna igra crno-belih u drugom poluvremenu donela trijumf posle tri poraza u nizu

Danas pre 2 sata
Košarkaši Partizana su na svom terenu u meču 14. kola Evrolige savladali Bajern sa 92:85 (16:22, 20:21, 28:15, 28:27). Bio je ovo prvi meč bez Željka Obradovića na klupi i prvi trijumf crno-belih posle tri poraza u elitnom takmičenju. Bio je to meč koji… »
(VIDEO) Gužva iza klupe, navijač krenuo ka igračima Partizana

(VIDEO) Gužva iza klupe, navijač krenuo ka igračima Partizana

Danas pre 2 sata
Željko Obradović je napustio Partizan, predsednik Ostoja Mijaović nije došao na duel sa Bajernom u “Areni”, a igrači crno-belih su dočekani zvižducima pune najveće dvorane na Balkanu. Meč koji je potpuno drugačiji od drugih, iako je u pitanju “samo” duel… »

Vesti dana »