Povezane vesti

"Razočarao me je, prebacivao mi je prošlost", bivša zadrugarka otkrila mračnu stranu braka koji je trajao samo 30 dana!

"Razočarao me je, prebacivao mi je prošlost", bivša zadrugarka otkrila mračnu stranu braka koji je trajao samo 30 dana!

Alo pre 6 sati
Jovanovićeva otkrila zašto je napustila supruga. Bivša rijaliti učesnica Ana Jovanović nedavno se udala, a nakon samo mesec dana razvela od dugogodišnjeg partnera Nikole Ilića, sa kojim ima dete. Sada je otkrila detalje razvoda. Sa Instagrama je obrisala… »
"Razočarao me je, prebacivao mi je prošlost" Ana Jovanović se razvela posle mesec dana, pa otkrila detalje: "Neću se miriti sa…

"Razočarao me je, prebacivao mi je prošlost" Ana Jovanović se razvela posle mesec dana, pa otkrila detalje: "Neću se miriti sa…

Blic pre 8 sati
Ana planira da zadrži korektan odnos sa bivšim suprugom radi dobrobiti njihove ćerke Rekla je da ne želi da iznosi prljav veš o njihovom odnosu Bivša rijaliti učesnica Ana Jovanović, nedavno se udala, a potom i posle mesec dana razvela od dugogodišnjeg… »

Vesti dana »